بانو مجتهده صفاتی، با بیان اینکه شناخت وجود نورانی حضرت زهرا(س) برای بشریت تمدن ساز است، بیان داشت: گاهی لازم است همانند حضرت فاطمه(س) تا پای جان از دین اسلام دفاع کنیم و از شیطنتهای شبکه های خارجی نترسیم.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، بانو مجتهده زهره صفاتی، در آیین نشست مبلغان فاطمی در مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، در سخنانی ضمن اشاره به القاب آسمانی حضرت زهرا(س) گفت: "زهرا" به معنی درخشنده و نوردهنده است، این نور قاعدتاً هیچگاه تعطیلبردار نیست. آیت الله بهاءالدینی(ره) می فرمود: همواره در کارها به حضرت زهرا متوسل شوید تا گرهگشایی صورت گیرد. این افاضه نور، جزو سنتهای تکوینی الهی است و هیچگاه تعطیلبردار نیست. هر کسی میتواند بنا به ظرفیت وجودی خویش، این نور را دریافت کند و از آن بهره مند شود.
وی در ادامه افزود: طریق گرفتن نور فاطمی، عمل به توصیه های ایشان و رفتن به راهی است که آن حضرت نشان دادند. در کتاب بحارالانوار، در حدیثی از امام صادق علیه السلام آمده: زهرا(س) برای ولی خدا هم نورافشانی می کرد، این نورافشانی از سنخ جلوهگری های زن برای همسرش نبود، بلکه تجلی این نور از سنخ همان نوری است که پیامبر صلی الله علیه و آله برای امیرالمومنین علیه السلام جلوه میکرد. نور متجلی از حضرت زهرا(س) در سه نوبت نمازهای یومیه با رنگ های مختلف برای ولی خدا جلوه گری می کرد. این نور هم اکنون نیز برای اهلش وجود دارد و نسل به نسل منتقل شده است.
استاد سطح عالی حوزه علمیه خواهران بیان داشت: "فاطمه" به معنای دور کردن از آتش است چون شیعیان حضرت از آتش محفوظ خواهند بود. کسی که دنبال رو حضرت زهرا(س) باشد جدای از آتش است. این معانی را باید به گونه ای قابل فهم برای مخاطب بیان و تبیین کنیم.
بانو مجتهده صفاتی، به شبهاتی که در زمینه زندگانی حضرت زهرا(س) وجود دارد اشاره کرد و گفت: این شبهه مطرح است که مگر میشود یکهتازی مانند حضرت علی(ع)، بگذارد که حضرت فاطمه(س) بین در و دیوار بماند و مجروح شود؟ وقتی عمق وجود حضرت زهرا(س) را درک نکرده باشیم، این چنین شبهات و سوالاتی پیش می آید. همواره سوال پیش می آید که چرا فاطمه به میدان می آید؟ ما باید پاسخ می دهیم چرا فاطمه به میدان نیاید؟! خداوند برای هر کاری، همه لوازم آن را آفرید، باید دید کار برای امیرمومنان(ع) چگونه شده بود که باعث شد ضرورت این کار در وجود حضرت حضرت صدیقه طاهره(س) شکل بگیرد.
وی افزود: کاری که حضرت زهرا(س) در دفاع از امیرمومنان(ع) انجام داد، به مراتب سخت تر از جریان لیله المبیت امام علی(ع) بود. حضرت زهرا(س) در این جریان همانند علی(ع) در دفاع از پیامبر(ص) عمل کرد. بشریت بدون این فداکاری به انحطاط می رفت. وقتی سیلی به حضرت زدند و خانه او را سوزاندند، به کل بشریت اهانت کردند، لذا نباید پرسید چرا حضرت زهرا(س) آمد تا از ولایت دفاع کند! این درس بسیار بزرگی است، اگر زاویه انحراف در سبک زندگی به وجود آید که هم اکنون تمرکز دشمن در این موضوع است، تا انسان را به درکات جهنم نکشاند دست بردار نخواهد بود.
استاد سطح عالی حوزه علمیه خواهران، شناخت نسبت به وجود نورانی حضرت زهرا(س) را برای بشر تمدن ساز دانست و یادآور شد: برای ما خجالت آور بود که بعد از پروسه عظیم مبارزات در راه انقلاب اسلامی و بعد از ۴۳ سال که از عمر انقلاب می گذرد و زنان پاکدامن ما به اینجا رسیده اند، حال یک عده شعار "زن" بدهند! آیا بی بند و باری آزادیست؟ زنان ما برای حفظ حجاب و عفاف خود، خون دادهاند. اگر زن مسلمان با زندگی صدیقه طاهره(س) آشنا شود، تمدن بشری رقم می خورد. حالا این که کشور ما را از کمیسیون حقوق زن خارج می کنند، مسئله مهمی نیست. آن اندازه که برای این مسئله دغدغه داریم اگر برای تبلیغ دین و رسالت فاطمی دغدغهمند بودیم، اوضاع بهتر از این بود.
خانم صفاتی، با بیان اینکه ارتقای جوامع بشری با معرفی شخصیت بزرگی مثل زهرا(س) گره می خورد، بیان داشت: باید ببینیم برای معرفی مکتب حضرت فاطمه(س) چه کرده ایم، در مناسبت ها به یاد او بودن، این یک حرکت تک سلولی است. همه نهادها باید کاری در شان و در خور حضرت انجام دهند.
وی با اشاره به روند بی حجابی ها در کشور، اظهار داشت: از مراجع عظام تقلید و مسئولان تقاضامندیم که برای این اوضاع فعلی چاره اندیشی کنند. در زمان طاغوت، وقتی زنان دربار می خواستند، بدون حجاب وارد شهر مقدس قم شوند، مرحوم بافقی در برابر آنان ایستاد. چرا بزرگان و حوزویان عکس العملی در برابر بی حجابی های امروز جامعه نشان نمی دهند؟ تا کی باید تاوان یک مسئله را بدهیم؟ تا کی نظارهگر این باشیم که زنان بدون حجاب در شهر پرسه زنند؟ تبیین زندگی حضرت زهرا(س) باید در همه جا اتفاق بیفتد. گاهی ما باید همانند حضرت فاطمه زهرا(س) از دین و آموزه های اسلام دفاع کنیم و از شیطنتهای شبکه های خارجی نترسیم.
استاد سطح عالی حوزه های علمیه خواهران، تصریح کرد: ما باید مخاطب را دریابیم و در بیانات خود در جهت جهاد تبیین، مستند صحبت کنیم. قرآن و احادیث، کم گوهری نیستند در دست ما. از موهومات و متشابهات برحذر باشیم و محکم صحبت کنیم. مقام معظم رهبری، حجاب را ستون خیمه انقلاب توصیف کردند. باید مواظب باشیم اگر حجاب و تقوا و فضیلت زنان را بگیرند و هرزگی را جایگزین کنند، کار به جایی نمی رسد. دشمن تمرکز دارد تا اصالت خانواده را از بین ببرد. هدف دشمنان، از بین بردن عفت و عصمت و تقوای زنان ماست.
نظر شما