مدرس حوزه علمیه فاطمیه صومعهسرا در جمع طلاب گفت: عرفان حلقه خود را به عنوان یک عرفان اسلامی معرفی و مباحثی را مطرح میکند که در ظاهر اسلامی است، از آیات و روایات با تفسیرهای غلط استفاده میشود و این مسئله بسیار آسیبزا بوده و جریان اتصال به نیروهای شیطانی است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم مهتاب قزلو در نشست فرقهشناسی ویژه طلاب پایه پنجم در مدرسه علمیه فاطمیه صومعهسرا، بیان داشت: عرفان حلقه، فرقهای است که در مقایسه با فرقههای دیگری که در جامعه ما وجود دارد، آسیبهای گستردهای را ایجاد میکند از جمله آسیبهای روحی و روانی، اجتماعی، اخلاقی، جسمی و اعتقادی.
وی افزود: مهمترین آسیبی که هر فرقه به جامعه وارد می کند، آسیب اعتقادی است؛ فرقه یک بحث انحرافی منشعب شده از یک بحث اصیل است، بحث آسیبهای اعتقادی و بینشی اولین و مهمترین آسیب از سوی فرقه هاست.
خانم قزلو گفت: عرفان حلقه خود را به عنوان یک عرفان اسلامی معرفی و مباحثی را مطرح میکند که در ظاهر اسلامی است، از آیات و روایات با تفسیرهای غلط استفاده میشود و این مسئله بسیار آسیبزاست.
استاد حوزه در ادامه بیان داشت: در این عرفان، باطل را لباس حق می پوشانند و فرد گمان میکند وارد معنویت حقیقی شده و مفاهیم اصیل اسلامی را میآموزد.
خانم قزلو در ادامه با بیان مثال افزود: عرفان حلقه تقدس بالایی برای شیطان قائل است و هیچ اشارهای از رذایل او که در قرآن وجود دارد بیان نمیشود، در مورد آموزههای توحید هم دچار اشکالات فراوانی است و در باور به معاد مباحث انحرافی را مطرح میکنند.
وی گفت: بحث آسیبهای جسمی، روحی و روانی یکی دیگر از آسیب های فرقههاست که در عرفان حلقه بسیار پررنگ است؛ چرا که یکی از راههای جذب در این فرقه مبحث فرادرمانی است؛ این فرقه ادعا دارد تمام بیماریها را می تواند با روش های خود درمان کند؛ البته روش به کار گرفته شده توسط آنها نه تنها درمانی در پی ندارد بلکه آسیب فراوانی از جمله اختلال دوقطبی و اسکیزوفرنی، توهمات دیداری و شنیداری، توهم ارتباط با خدا و دریافت الهام و داشتن رسالت برای هدایت وغیره دارد.
خانم قزلو در پایان افزود: فعالیتهای این فرقه زیرزمینی بوده و آمار دقیقی از افرادی که عضو این فرقه شدهاند وجود ندارد، لکن این فرقه با تبلیغ فراوان به شکل هرمی در حال رشد است.
نظر شما