مبلغ حوزه گفت: طلاب و مبلغان منش اخلاقی و سیره زندگی حضرت زهرا(س) را در جامعه تبیین کرده تا الگوپذیری از ایشان در عمل و رفتار جلوه گر باشد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، رامیان/ نشست اخلاقی با محوریت «الگوپذیری» با حضور کارکنان، اساتید و طلاب مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان برگزار شد.
در این نشست، حجتالاسلام والمسلمین گیلانی بیان کرد: مسأله الگوپذیری در تمام جوامع اهمیت بسیاری دارد، زیرا هیچ یک از جوامع انسانی بدون الگو و مقتدا نیست.
وی با اشاره به نوع الگوپذیری جوانان و نوجوانان گفت: خداوند در آیه 21 سوره احزاب میفرمایند: «لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه لمن کان یرجوالله و الیوم الاخر ذکرالله کثیرا»، کسانی که به خدا امید داشته و همواره یاد او هستند، پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) اسوه نیکوی آنان است.
مبلغ حوزه، مصادیق بارز اهل ایمان در قرآن را اهل بیت(علیهمالسلام) معرفی کرد و افزود: مصداق اتم و اکمل مؤمن در قرآن کریم حضرت علی(علیهالسلام) و حضرت فاطمه(سلاماللاعلیها) و اولاد ایشان هستند.
حجتالاسلام والمسلمین گیلانی با اشاره به روایت امام عصر(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) «ان لی فی ابنه رسول الله اسوه حسنه»، حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) را برترین اسوه و الگو دانست و خاطرنشان کرد: ابعاد مختلف زندگی ایشان مانند همسرداری، خانهداری، حجاب و دفاع از ولایت برای بانوان جامعه اسلامی بهترین الگوست، لذا طلاب و مبلغان منش اخلاقی و سیره زندگی حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) را در جامعه تبیین کنند تا الگوپذیری از ایشان در عمل و رفتار جلوهگر باشد.
وی به بحث پیرامون انگیزههای طلبگی پرداخت و تأکید کرد: اگر انگیزه دنیایی باشد، مسیر را اشتباه انتخاب کردید، زیرا طلبگی انگیزه دنیوی ندارد.
مبلغ حوزه، خودسازی، تهذیب نفس و تقرّب به خداوند را از اهداف طلبگی برشمرد و افزود: عمل بدون انگیزه تقرّب به خداوند، مقبول نیست؛ بنابراین اگر طلبگی لبیک به خدا نباشد و انگیزههای مادی سراغ انسان بیاید، طلبگی او را قربانی میکند.
نظر شما