استاد حوزه در نشست تبلیغی گفت: عمده مشکلات ارتباطی زوجین مانند کم توجهی، کم حرفی و عدم مهارت گفتگو، عامل دلسردی همسران در خانواده است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، سلسله نشست های فرهنگی_تبلیغی با موضوع خانواده در مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها مهدی شهر برگزار شد.
در این مراسم خانم فریبا ارده، ضمن بیان بخش دیگری از مشکلات خانواده گفت: یکی از مشکلات همسران، مشکلات ارتباطی است. کم حرفی و کم توجهی از جمله مشکلات ارتباطی است و یکی از علت های کم توجهی عدم آگاهی مرد از نیازهای عاطفی زن است.
وی افزود: دلیل بعدی مشغله های کاری زیاد و کار کردن زیاد مرد است. گاها به دلیل توقع زیاد زن و عدم مدیریت صحیح در اقتصاد خانه، مردان مجبور به کارکردن زیاده از حد در بیرون از خانه هستند که در نهایت منجر به خستگی مفرط آنان شده و فرصت و نیروی کافی برای توجه و گفتگو با زن را ندارند.
خانم ارده تصریح کرد: هنر زن در این است که محیط خانه را محل سکون و آرامش برای اهل خانواده قرار دهد. مثل حضرت زهرا(س) که الگوی بسیار عالی در این زمینه هستند، همان گونه که امام علی(ع) می فرمودند وقتی وارد خانه می شوم و زهرا را می بینم، تمام غم ها را فراموش می کنم.
استاد حوزه بیان کرد: علت کم توجهی زن به مرد به عواملی مانند تربیت نادرست و عدم مهارت مرد در ارتباط گیری مربوط می شود. کم توجهی مرد نیز عامل دیگری برای کم توجهی زن محسوب می شود، زیرا حس نا امیدی، دلسردی و لجبازی را در زنان ایجاد می کند.
خانم ارده ضمن بیان راهکارهای حل مشکلات ارتباطی زوجین گفت: از جمله کارهایی که برای حل مشکلات ارتباطی زوجین میتوان انجام داد، بازنگری به شخصیت خویشتن است یعنی ابتدا خودم را ببینم و اشتباهات خودم را بپذیرم. مشورت کردن با افراد خبره و کسب مهارت گفتگو با خانواده از جمله راهکارهای دیگر است.
نظر شما