حضرت فاطمه(س) معلم اخلاق و الگویی از جهاد تبیین است

مسئول راهبردی تعالی خانواده گفت: حضرت فاطمه(س) بهترین معلم اخلاقی است که بشر می‌تواند در زندگی فردی و اجتماعی خود ایشان را الگو قرار دهد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد نودهی، در نشست «فاطمه‌شناسی» که با حضور اساتید، مبلغان و طلاب مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بندرترکمن برگزار شد، حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) را الگوی بارز جهاد تبیین خواند و بیان کرد: آن حضرت، برترین معلم اخلاق در طول تاریخ انسان‌هاست که الگوی همگان در تمام ابعاد زندگی فردی و اجتماعی است.

وی ادامه داد: آشنایی با سبک و سیره فاطمی نیاز جامعه امروز است؛ بنابراین، فاطمه‌شناسی یعنی همه موظفند به اندازه سعه هستی خود به آن حضرت معرفت پیدا کنند و از ایشان بهره ببرند.

مسئول راهبردی تعالی خانواده، حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) را مادر امامت دانست و افزود: چه زیبا امام زمان(عجل‌الله) فرمودند: «برای من بهترین الگو دختر رسول الله است»؛ بنابراین ظرف وجودی ائمه معصوم(علیهم‌السلام)، این بانوی اطهر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نودهی جایگاه وجودی حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) را به عنوان محور آفرینش خواند و گفت: رسول اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) در حدیثی فرمودند: «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیه؛ یعنی هر کس بدون معرفت به امام زمانش بمیرد به مرگ جاهلی مرده است»؛ زیرا زندگی بدون شناخت امام، بی‌حاصل و عبادت بدون امام، جز ضلالت نیست.

وی بیان کرد: روحیه دنیاطلبی و عافیت‌خواهی اکثر مردم مانع شناخت آنها به امام زمان‌شان شد.

مسئول راهبردی تعالی خانواده خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه(سلام‌الله‌علیها) هم امام زمانش را شناخت و هم با گفتار و رفتار خود از مقام امامت دفاع کرد و در مقابل دشمنان از هیچ تلاشی دریغ نکرد.

حجت‌الاسلام واالمسلمین نودهی تأکید کرد: جوانان نسبت به امام زمان خویش و نائب بر حقش چون بانوی دو عالم صدیقه طاهره(سلام‌الله‌علیها) معرفت داشته و از مقامشان دفاع کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha