مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) پارسآباد هدف از تربیت بانوان طلبه را مقابله با انحرافهای اجتماعی دانست.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم حبیبه شاهنده در نشست با مدیر آموزش و پرورش شهرستان پارسآباد که در محل این اداره با موضوع آغاز پذیرش حوزههای علمیه خواهران برگزار شد، گفت: مدارس علمیه بانوان ظرفیتهای عظیمی در جهت تربیت مبلغان خواهر و بانوان فرهیخته دینی در سطح جامعه هستند و شکلگیری آنها با هدف دفاع از حریم دین و مقابله با انحرافهای اجتماعی است.
وی افزود: از جمله رسالت حوزههای علمیه خواهران فرهنگسازی و فراهمکردن زمینه برای بیان احکام بانوان، مهارتهای زندگی و پاسخگویی به شبهههای دینی در مدارس دخترانه، پایگاههای بسیج محلات و هیئتهای مذهبی بانوان میباشد.
مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج علیهالسلام پارسآباد با اشاره به آغاز فرایند پذیرش حوزههای علمیه خواهران، تصریح کرد: هر سال استادان و مبلغان خواهر در ایام پذیرش با حضور در مدارس دخترانه شهرستان به تشریح فعالیتها و ظرفیتهای این نهاد دینی میپردازند و بهطور قطع همکاری مدیران مدارس، معلمان و مربیان پرورشی در این زمینه اهمیت بسزایی دارد.
در ادامه این نشست آقای اللهبخش نجفی مدیر آموزش و پرورش پارسآباد با اشاره به نقش ویژه حوزههای علمیه در جامعه، بیان داشت: طلاب مدارس علوم دینی همیشه در بقای دین و تقویت روحیه معنوی مردم نقش موثری داشتهاند. در عصر کنونی که بارش هجمهها و شبهههای مختلف در فضای مجازی علیه نظام و اسلام اتفاق میافتد خواهران طلبه به پاسخگویی این شبههها میپردازند و در احیای فرهنگ دینی و سبک زندگی اسلامی در جامعه نقش چشمگیری ایفا میکنند.
وی آمادگی همکاری مجموعه آموزش و پرورش پارسآباد با مدرسه علمیه خواهران این شهرستان را در عرصههای مختلف تربیتی و پرورشی اعلام کرد و افزود: همکاران ما در مدارس دخترانه ضمن حمایت از تبلیغ آغاز پذیرش حوزههای علمیه خواهران، دانشآموزان مستعد طلبگی را شناسایی کرده و از حضور مبلغان و استادان خواهر در نشستها و گفتمانهای و مراسمهای دینی استقبال میکنند.
آقای نجفی در ادامه تصریح کرد: رسالت حوزه علمیه و آموزش و پرورش در تربیت دینی دانشآموزان رسالتی ارزشمند است که بدون همکاری و همراهی این دو نهاد اتفاق نخواهد افتاد. ما بایستی از این ظرفیت به نحو احسن در جهت تعالی و تربیت دانشآموزان استفاده کنیم.
نظر شما