پایان نامه بانوی طلبه ساوه ای با عنوان «تربیت جنسی،چگونگی و اهمیت آن در اسلام و ارتباط آن با نظام خانواده اسلامی» دفاع شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم زهره نوربخش، طلبه رشته فقه و اصول مؤسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول(س) ساوه از پایان نامه خود با عنوان «تربیت جنسی، چگونگی و اهمیت آن در اسلام و ارتباط آن با نظام خانواده اسلامی» دفاع کرد.
خانم نوربخش در توضیح پایان نامه بیان کرد: تربیت جنسی عبارت است از اینکه فرد در دورههای رشد کودکی، نوجوانی و جوانی بهگونهای تربیت شود و آموزش ببیند که با جنسیت خود آشنا گردد و آن را بپذیرد؛ قدردان وجود خویش باشد و به آن افتخار کند، نقش مذکّر یا مؤنّث بودن از لحاظ اجتماعی را یاد بگیرد، احکام و آداب دینی در ارتباط با مسائل جنسی مربوط به خود و روابط با همجنس و جنس مخالف را فراگیرد؛ آمادگی روانی برای ازدواج و تشکیل خانواده را پیدا کند؛ با مسائل مربوط به زندگی خانوادگی و روابط با همسر آشنا گردد و در سایه آن به آرامش برسد.
وی ادامه داد: از نظر اسلام، غریزه جنسی تمایل منفی و مذموم نیست، بلکه سرمایهای است که باید در قالب تربیت جنسی صحیح و بهرهمندی از تعالیم دین مبین اسلام و آموزش صحیح خانواده بهدرستی پاسبانی شود تا در عرصه ازدواج و تشکیل نهاد خانواده، کارکردهای اساسی خود را بروز دهد.
خانم نوربخش در ادامه افزود: روش گردآوری این پایان نامه، کتابخانهای و به شیوه توصیفی ـ تحلیلی است که با بهرهگیری از منابع و کتب روایی ابتدا مفهوم تربیت جنسی را مورد بررسی قرار داده و در مرحله بعد، تربیت جنسی در اسلام بیان شده و در بخش آخر به بیان ارتباط تربیت جنسی با نظام خانواده اسلامی پرداخته شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نتایج نشان میدهد که با شناخت صحیح تربیت جنسی انسان میتواند در پرورش آن راه تعادل را برگزیند و اهداف عالی تربیت جنسی را برای خود محقق سازد.
این دفاعیه با راهنمایی حجت الاسلام محمود قیوم زاده خرانقی و داوری حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی انجام شد.
در پایان نمره عالی برای پایان نامه این طلبه ساوه ای ثبت شد.
نظر شما