دغدغه طلاب در حوزه پژوهش باید تقویت شود/ هدایت طلاب به سمت تحقیق و پژوهش

دارنده رتبه نخست دوره تربیت تدوینگران متون تحصیلی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: دغدغه طلاب در حوزه پژوهش باید تقویت شده و نیاز است در طول تحصیل طلاب به سمت تحقیق و پژوهش هدایت شده و شاهد تولید محتوای دینی با توجه به نیاز جامعه باشیم.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم باوفا در گفت‌وگویی با ستاد خبری غرفه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در سی‌امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در مصلی تهران در حال برگزاری است، نحوه تدوین متون تحصیلی در حوزه را تشریح کرد و اظهار داشت: دوره تدوینگری متون حوزی از سه سال گذشته آغاز شده و در ۲۰ بهمن ماه سال گذشته به اتمام رسید.

وی از تدوین درسنامه تعدادی از کتب درسی در این دوره خبر داد و افزود: این دوره باعث شد بسیاری طلاب تشویق به تالیف دروس حوزه شده و شخصا درس نامه مهارتهای پژوهشی در حوزه را تدوین کنند تا بانوان که مشغله‌های زیادی علاوه بر تحصیل دارند بتوانند در زمان کوتاه مطالعات جامعی داشته باشند.

دارنده رتبه نخست دوره تربیت تدوینگران متون تحصیلی حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: با تدوین درسنامه‌ها به طلاب کمک می‌شود بدون استاد نیز مطالب کتاب را به خوبی فهم کرده و به صورت کامل از محتوای درسی بهره ببرند و کتاب قرآن کریم نیز در این دوره به صورت تخصصی به آن پرداخته شد.

وی ادامه داد: کتاب آموزش جامع قرآن کریم نیز در این دوره تدوین شده و فرصت آموزش جامع بدون حضور استاد را علاوه بر طلبه‌ها برای عموم مردم فراهم کرده است.

خانم باوفا در پایان بیان کرد: دغدغه طلاب در حوزه پژوهش باید تقویت شده و نیاز است در طول تحصیل طلاب به سمت تحقیق و پژوهش هدایت شده و شاهد تولید محتوای دینی با توجه به نیاز جامعه باشیم و امیدواریم این کتاب بتواند به طلاب در این حوزه کمک کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha