استاد حوزه علمیه خواهران یزد با اشاره به شیوه های تحصیل حضوری و غیرحضوری در حوزه های علمیه، گفت: بهترین روش طلبگی، بهره مندی از تدریس حضوری استاد است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران ، منصوره قیاسی، استاد پیشکسوت حوزه علمیه، در نشست توان افزایی اساتید حوزه علمیه خواهران استان یزد که در قالب اردوی یک روزه در شهرستان مهریز برگزار شد با تبریک به اساتید، تداوم مسیر طلبگی را در تمام مراحل زندگی خواستار شد.
وی، با اشاره به تربیت نسل آینده در مدارس آموزش و پرورش و با ابراز تأسف از اینکه بسیاری از مدارس کشور معلم پرورشی ندارند، گفت: بانوان طلبه باید ابتدا برای تحصیل و تهذیب خود وقت بگذارند و سپس مسیر پرورش نسل آینده را انتخاب کنند.
استاد پیشکسوت حوزه علمیه خواهران استان یزد با اشاره به دوران کرونا گفت: درس حضوری در حوزه با غیر حضوری بسیار تفاوت دارد و بهترین روش طلبگی بهره مندی از تدریس حضوری استاد است.
وی، تصریح کرد: امروزه بانوان حوزوی به عنوان امام جماعت در جمع های بانوان و یا مدارس دختران حضور می یابند و مراجع با این موضوع موافقت کرده اند که این تغییر نگرش نشان از بالارفتن سطح علمی و دینی بانوان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می رود.
اولین مدیر مدرسه علمیه خواهران در استان یزد پس از انقلاب اسلامی در پایان برخی خاطرات خود از گذشته و به ثمر نشستن تلاش های بانوان حوزوی و تربیت نسل بانوان حوزوی پس از چهار دهه را بیان کرد و گفت: دعوت چهره به چهره از دیگر بانوان استان برای تحصیل در حوزه علمیه باید در دستور کار قرار گیرد و «توسل» حلقه مفقوده جامعه امروز است.
نظر شما