مهمترین وظیفه مسلمانان در ماه‌ محرم و صفر تأسی‌ از امام حسین(ع) و اصحاب ایشان است

مشاور موسسه آموزش عالی حوزوی الزهراء(س) گرگان گفت: مهمترین وظیفه مسلمانان در ماه‌های محرم و صفر تأسی‌ از الگوهای این ایام یعنی امام حسین(ع)، حضرت زینب(س) و یاران آن حضرت است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران،فرحناز رجب زاده در مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) که از سوی موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا(س) گرگان با حضور شماری از بانوان این شهرستان برگزار شد، مهمترین وظیفه مسلمانان در ماه‌های محرم و صفر را تأسی‌ از الگوهای این ایام یعنی امام حسین(ع)، حضرت زینب(س) و یاران آن حضرت دانست.

وی افزود: این الگوها در فرد و ویژگی واحد محصور نیست بلکه وجود الگو در همه شرایط، مکان‌ها، زمان‌ها، موقعیت‌ها و سنین مختلف در واقعه عاشورا وجود داشته، اما مهم است که بر شخصیت الگوها فکر کرده و فاصله‌های فکری، اخلاقی و عبادی را کم کنیم.

مشاور موسسه آموزش عالی حوزوی الزهراء(س) گرگان با بیان این مطلب که «محرم اولین ماه حرام است و گناهان و کارهای خیر محاسبه ویژه می‌شوند»، اضافه کرد: از اوایل محرم تصمیم جدی بر پرهیز از گناهان کوچک و بزرگ گرفته و حضور بزرگان و واقعه کربلا را در زندگی پررنگ‌تر و جدی‌تر بگیریم زیرا به مصداق روایات و آیات؛ «ما در محضر اولیاء هستیم و اعمال ما بر اولیای الهی عرضه می شود».

خانم رجب زاده، یکی از علل دوری افراد از ائمه اطهار(ع) را فضیلت رضایتمندی برشمرد و با استناد به کلام اولیاءالله گفت: رضایتمندی به معنی بی مشکلی نیست، موفق‌ترین انسان‌ها بیشترین سختی‌ها را تحمل کردند، هر فرد رضایت را باید در درون خود بیابد زیرا رضایت یک احساس است و به داشته‌ها مربوط نمی‌شود، گاهی انسان در عین رفاه و سلامتی و نعمت‌ها ناراضی و گاه در عین تمام بلاها راضی و خشنود است.

وی در بحث از رضایتمندی با استناد به اولین خطبه امام حسین(علیه‌السلام) تصریح کرد: «حضرت زینب(س) بعد از آن مصائب، ظلم‌ها و بی‌عدالتی‌ها فرمودند: «ما رایت الا جمیلا» زیرا تمام اینها را در حضور خدا و مقدرات الهی می‌دانست.  

استاد حوزه به شروط رضایتمندی اشاره کرد و گفت: شرط رضایتمندی این است که از کوچک‌ترین نعمت‌ها، بیشترین لذت‌ها را ببریم، چنانچه قطره‌ای آب نعمتی بسیار ناچیز است ولی بزرگترین الطاف الهی و ضروری‌ترین‌ها برای ما انسان‌هاست.  

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha