طلاب خواهر بایدها و نبایدهای مسیر طلبگی را بشناسند

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا(س) گرگان گفت: شناخت هویت صنفی، موجب می‌شود انسان خود را براساس آن بسازد، قبل از ورود به این راه، باید و نبایدها و آفات این راه را بشناسید و با بصیرت و آگاهی قدم در این مسیر بگذارید.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، مریم میرکریمی در آیین آغاز سال تحصیلی طلاب جدید الورود که با حضور اساتید و طلاب موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا(س) گرگان برگزار شد، طلبه را ناصر و یاری کننده دین دانست که به مصداق آیه 122 سوره مبارکه توبه «بدنبال شناخت و شناساندن دین اسلام و مکتب اهل بیت(ع) است تا به نتیجه کار یعنی آشنایی با عظمت پروردگار برسد».

وی طلبگی را از بالاترین نعمت ها برشمردکه به مصداق آیه «لَإِن شکرتم لَأَزیدَنَّکم» شکر دائمی بدنبال دارد، البته منظور از این زیادی «أَزیدَنَّکم» علاوه بر زیادشدن نعمت، بزرگی خود انسان و رشد معنوی اوست؛ لازم به ذکر است که اثر نعمت، هم دوام و هم افزایش آن نعمت را برعهده دارد.

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا(س) گرگان با استناد به روایتی از امام علی(ع) شکرگزاری را از صفات متقین برشمرد و گفت: «هرگاه انسان متوجه نعمتی از سوی خداوند می‌شود، وظیفه شکرگزاری دارد» که شکر زبانی، سجده کردن و مهمتر از آن؛ استفاده از نعمت در مسیر مطلوب، شایسته و مورد رضایت خداوند است.

 میرکریمی، با استناد به آیه 108 سوره یوسف ابراز کرد: انسان باید نسبت به تمام مسائل، هدف و مسیر خود توجیه باشد، بدان معنا که بداندکجا و چرا می‌رود؟ اگر در رابطه با هدف، مسیر و روش‌ها شک نماید، در اجرای فرمان‌ها اقبال نمی‌کند.

وی به راهکارهای پیدایش انگیزه در جهت شکرگزاری اشاره کرد و افزود: اولین راه شکرگزاری، شناخت نعمت است؛ چنانچه از امیرمومنان علی(ع) وارد است که می فرمایند: «کسی که سود و منفعت کار خیر را نشناسد، بر عمل به آن قدرت ندارد».

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا(س) گرگان خطاب به طلاب جدید الورود، بر کسب معرفت نسبت به راه طلبگی تاکید کرد و گفت: شناخت هویت صنفی، موجب می‌شود انسان خود را براساس آن بسازد، قبل از ورود به این راه، باید و نبایدها و آفات این راه را بشناسید و با بصیرت و آگاهی قدم در این مسیر بگذارید چراکه یکی از مهمترین آفات، بیگانگی نسبت به مسیری است که در آن قرار می‌گیریم.

 میرکریمی ادامه داد: در فراگیری علم طبق کلام حضرت محمد(ص) به لحاظ زمان و مکان محدودیت نداریم بلکه به لحاظ محتوا دچار محدودیت هستیم؛ لذا باید دنبال علم نافع باشیم، از نبی مکرم اسلام(ص) وارد است که علم نافع را عبارت از؛ آیات محکمه(اعتقادات)، فریضه عادله(اخلاق) و سنت قائمه(احکام) برشمرد، لذا همه علوم باید منتهی به این سه اصل شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha