سبک زندگی اسلامی توجه به عاقبت بخیری و سرانجام کار دارد

استاد حوزه در نشست تخصصی معارف و بصیرت فاطمی در جمع اساتید و طلاب گفت: سبک زندگی اسلامی بر خلاف سبک زندگی غربی توجه به عاقبت بخیری و سرانجام کار دارد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، نشست تخصصی معارف و بصیرت فاطمی در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در مدرسه علمیه فاطمیه مهدی شهر برگزار شد.

در این جلسه استاد حوزه و پژوهشگر حوزه علمیه حجت الاسلام والمسلمین سید علی احمدی ضمن بیان اهمیت فراگیری سبک زندگی و سیره حضرت زهرا(س)، گفت: آموزش و بکارگیری سبک زندگی فاطمی و سیره اهل بیت علیهم السلام تاثیر بسزایی در زندگی انسان می گذارد؛ انسان فطرتا به دنبال الگویی برای زندگی خود می گردد و چه بهتر که از الگوهای کاملی همچون اهل بیت علیهم السلام استفاده کند. 

وی با بیان این که از موانع اجرای سبک زندگی می توان به نبود مبنای مذهبی در میان باور مردم، جذابیت ظاهری سبک زندگی غربی، عدم شناخت کافی نسبت‌ به معارف اهل‌بیت علیهم السلام اشاره کرد، افزود: تفاوت اصلی در سبک زندگی غربی با سبک زندگی اسلامی در این است که سبک زندگی غربی توجهش به زندگی دنیایی و جسمانی است، اما سبک زندگی اسلامی توجه به عاقبت بخیری و سرانجام کار دارد.

استاد حوزه بیان کرد: سطوح سبک زندگی به سه بخش تقسیم می شود؛ سطح اول بینش است، یعنی همان یاد گرفتن و معرفت و آموزش، سطح دوم کنش است، یعنی اجرا و عمل در زندگی شخصی، رفتار و گفتار خودمان و سطح سوم گرایش است و به عبارتی دیگر به‌ مرور زمان ایجاد تغییر بر رفتار و کردار دیگران است، در این صورت سبک زندگی ایجاد می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین احمدی تصریح کرد: از نمونه سبک‌های زندگی فاطمی تأثیر تغذیه سالم، حلال و پاک بر نطفه فرزند است، همچنین نام‌گذاری اسم خوب برای فرزند، احترام متقابل بین فرزند و پدر و مادر، شخصیت دهی به فرزندان، آموزش ایثارگری و ازخودگذشتگی به فرزندان از سیره حضرت زهرا(س) محسوب می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha