مدیر مؤسسه آموزش عالی ریحانة الرسول(س) ساوه گفت: تربیت دینی و معنوی کودکان به مراتب مهم تر از دیگر جنبه های تربیتی است، زیرا از منظر مکاتب الهی و آسمانی، اصالت در حیات انسانی از آنِ روح است و حرکت معنوی آن به سوی هدف نهایی اش، یعنی عبودیت است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن نشستی به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن با حضور خانم نجیبه کرمی، مدیر و مدرس مؤسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول سلام الله علیها ساوه با موضوع ابعاد و روشهای تربیتی فرزندان از نگاه حضرت فاطمه(س) و حضور جمعی از عموم بانوان در اداره آموزش و پرورش شهرستان نوبران برگزار شد.
کرمی با اشاره به عوامل موثر در تربیت فرزندان گفت: رفتارهای حضرت زهرا سلام الله علیها الگویی عملی برای دیگر مسلمانان به ویژه برای زنان است و از جمله عوامل موثر در تربیت فرزندان، فراهم آوردن محیط و زمینه های مساعد در تربیت آنان است و برخی از این زمینه ها به قبل از تولد فرزندان و حتی به انتخاب همسر باز میگردد.
وی در ادامه افزود: تربیت فرزندان ابعاد گوناگونی از جمله جسمانی، روحی و عاطفی، عقلانی، دینی و اخلاقی، سیاسی و اجتماعی دارد و در تربیت اسلامی هدف نهایی از آفرینش انسان، بندگی خدا و رهایی از اسارت غیر خداست.
کرمی با اشاره به تربیت جسمانی فرزندان، افزود: در نگاه دینی، تربیت هر دو بعد مادی و غیر مادی فرزندان الزامی می باشد.حضرت زهرا(س) در پرورش جسم فرزندان خویش و سلامت و بهداشت و تغذیه آنان و نیز پرورش روحی و معنوی آنان از هیچ کوششی دریغ نمی ورزیدند.
وی در بیان بُعد تربیتی روحی و عاطفی فرزندان، خاطرنشان کرد: یکی از نیازهای روانی فرزندان، نیاز به محبت است که در همه سنین وجود دارد، تامین این نیاز در کودکان موجب آرامش روانی آنان، امنیت خاطر، اعتماد به نفس، اعتماد به والدین و دیگر انسان ها، یادگیری شیوهی محبت به دیگران و حتی سلامت جسمی آنان می شود.
مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول(س) در توضیح ابعاد تربیت دینی و معنوی کودکان، تصریح کرد: تربیت دینی و معنوی کودکان به مراتب مهم تر از دیگر جنبه های تربیت است، زیرا از منظر مکاتب الهی و آسمانی، اصالت در حیات انسانی از آنِ روح است و حرکت معنوی آن به سوی هدف نهایی اش، یعنی عبودیت است.
این مراسم با مولودی خانم عطارد به پایان رسید.
نظر شما