هدف از زندگی، حرکت به سوی کمال است

آیت الله ناصری با بیان اینکه به نسل های بعدی باید از هدف زندگی‌ و خلقت بشر گفت، افزود: هدف از زندگی، حرکت به سوی کمال است و «کل الکمال»، خداست.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، آیت الله محمد رضا ناصری، نماینده ولی فقیه در استان یزد، در نشست اساتید مدارس علمیه خواهران استان که به میزبانی شهرستان مهریز در یک اردوی یک روزه و به منظور تجلیل از اساتید در آستانه روز معلم و استاد برگزار شد، با گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری(ره) و بزرگداشت مقام معلم و استاد، تأکید کرد: معلم و استاد به تربیت فکر نسل امروز همت گمارند، ۱۰۰ سال پیش انگلیسی ها تفکر را از ما گرفتند و دنباله بی چون و چرای غرب کردند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد، افزود: ما را از خدا جدا کردند. به جای مکتب خانه ها که هویت دینی و الهی و عرق ملی را تقویت می کرد، مدرسه ساختند و علوم نامفهوم غربی را به فرزند ما آموختند.

آیت الله ناصری هویت شناسی را برای نسل امروز دارای اهمیت خواند و ادامه داد: هویت شناسی در واقع شناخت خداوند، تدین و خداشناسی است ولی به بچه های ما هویت جعلی می دهند و آنها به جای مفاخر اسلامی، متأسفانه مفاخر غربی را می شناسند.

وی، با اشاره به معضلات متعدد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تأکید کرد:‌ ما جامعه متفکری نیستیم. فرزند ما بعد از دیپلم هیچ چیز از علمش به خاطر ندارد؛ زیرا این تحصیل همراه با فکر نبوده است،خواندن بر دانستن اولویت داشته است و فرزند ما چهارسال هم دانشگاه تحصیل می کند؛ اما باز هم بیکار است؛ چون تحصیل در دانشگاه همراه با تفکر نبوده است.

امام جمعه یزد، با اشاره به عدم تربیت صحیح و سازنده فارغ التحصیلان در مدارس و دانشگاه ها تصریح کرد: برخی از مدیرانی که در دانشگاه تحصیل کرده و تحت تعلیم علوم غربی قرار گرفته اند نیز مدیر متفکری نیستند. این مدیران گره گشا نیستند. برخی از سیاسیون ما نیز دشمن شناس خوبی نیستند. چون محتوای درسی در ایران، انسان متفکر نمی سازدبلکه انسان دنباله رو می سازدـ

آیت الله ناصری ، معلمی را صاحب اندیشه بودن و حرکت در مسیر کمال دانست و آموزش فلسفه آفرینش به نسل بعد را خواستار شد و گفت: به نسل های بعدی باید از هدف زندگی‌، هدف از خلقت بشر گفت و اینکه ما چه وظیفه ای در قبال این آفرینش داریم و بعد به کجا منتقل می شویم و باید به کجا برسیم.

وی، افزود: هدف از زندگی، حرکت به سوی کمال است و «کل الکمال»، خداست. حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه)، یکی از دلایل توحید را یکتا بودن خدا می دانست و خداوند یکتا یکی از دلایل آفرینش و هدف از زندگی را بندگی مخلوقاتش می دانست.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد، اظهار داشت: گفتمان انقلاب اسلامی به اقصی نقاط دنیا رسیده است. اقتدار امروز ایران اسلامی مورد تقدیر جهان است و امروز، دانشجویان آمریکایی و اروپایی از محور مقاومت حمایت می کنند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد با بیان اینکه باید سعی کنیم زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت باشیم، ادامه داد: دنیا تشنه معارف اسلامی است. کسی باور نمی کرد که مفاهیم عمیق اسلامی و الهی در کشورهای غربی دنبال شود. امروز گفتمان انقلاب امام خمینی (ره) در غرب خریدار دارد.

حجت الاسلام والمسلمین کارگر شورکی، با گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری(ره) و آغاز هفته معلم، گفت: احترام متقابل استاد مطهری و امام خمینی (ره) مثال زدنی است. ایشان استاد خود را با لفظ «روحی لک الفداء» مورد خطاب قرار می دادند و حضرت امام (ره) نیز شاگرد خود را با الفاظ «پاره تنم و فرزند عزیزم» مورد خطاب قرار می دادند.

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق علیه السلام«مَنْ تَعَلَّمَ بَابا مِنَ اَلْعِلْمِ لِیُعَلِّمَهُ اَلنَّاسَ اِبْتِغَاءَ وَجْهِ اَللَّهِ أَعْطَاهُ اَللَّهُ أَجْرَ سَبْعِینَ نَبِیّا؛ کسی که بابی از علم را بیاموزد تا برای رضای خدا آن را به مردم بیاموزاند خداوند ثواب هفتاد پیامبر را به او عطا می کند» افزود: این اجر معنوی بسیار بالاتر از امتیازات مادی است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد بیان کرد: در حدیثی از امام محمد باقر (ع) علیه السلام آمده« مَنْ عَلَّمَ بابَ هُدیً فَلَهُ مِثْلُ اَجْرِ مَنْ عَمِلَ بِهِ وَ لا یُنْقَصُ اُولئِکَ مِنْ اُجورِهِمْ شَیْئا؛ هرکس باب هدایتی را به کسی آموزش دهد، پاداش همه کسانی را که به آن عمل کنند دارد»استاد و معلم، خواه ناخواه بر شاگرد تأثیر می گذارد و اگر استاد مشکلی داشته باشد، شاگرد نیز با مشکل تربیت می شود.

حجت الاسلام والمسلمین کارگر شورکی افزود: تربیت صحیح شاگردان، سرمایه گذاری معنوی استاد و معلم برای آینده دنیوی و اخروی اوست و منابع انسانی که در دسترس استاد است اگر به نحو صحیح تربیت شوند دائما برای استاد مفید فایده هستند؛ نظیر بزرگانی چون علامه حلی که هنوز بسیاری از آثار ارزشمند ایشان استفاده می کنند.

در ادامه همچنین حجت الاسلام گل محمدی مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه یزد در این مراسم در سخنانی با تبریک فرارسیدن روز بزرگداشت استاد، درباره بیمه تأمین اجتماعی اساتید حوزه علمیه خواهران مطالبی را بیان کرد و افزود: حداقل باید ۱۰ ساعت تدریس در هفته از سوی اساتید انجام شود.

وی، در خصوص بیمه درمانی و تکمیلی گفت: میزان بیمه تکمیلی در پیامکی از بیمه شدگان در این موضوع نظر سنجی می شود که سهم پرداختی خود را انتخاب می کنند زیرا سطح تعهدات بیمه ای در خصوص میزان پرداختی ها خصوصا در مورد بیماری های صعب العلاج متفاوت خواهد بود.

مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه استان یزد، از الکترونیکی شدن ثبت نُسَخ دارویی بیمه شدگان درمانی خبر داد و گفت: تنها بیمه ای که در کشور اسناد پزشکی را به صورت غیرحضوری ثبت می کند بیمه درمانی مرکز خدمات حوزه علمیه است.

هدف از زندگی، حرکت به سوی کمال است

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha