پژوهشگر حوزه علمیه خواهران گفت: امام راحل به مسائل مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، رویکرد و نگاهی مبتنی بر آموزههای ناب دینی و قرآنی داشتند از جمله در بحث زنان و خانواده که باید اندیشه و کلام نورانی ایشان در این عرصهها به درستی بازخوانی و بازشناسی شود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، نرجس شکرزاده در گفتوگویی ضمن تسلیت سالگرد ارتحال امامخمینی(ره) اظهار کرد: امام راحل به مسائل مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، رویکرد و نگاهی مبتنی بر آموزههای ناب دینی و قرآنی داشتند از جمله در بحث زنان و خانواده که باید اندیشه و کلام نورانی ایشان در این عرصهها به درستی بازخوانی و بازشناسی شود.
پژوهشگر حوزه علمیه خواهران افزود: امام خمینی(ره) میفرمایند: "بانوان ایران در این نهضت و انقلاب سهم بیشتری از مردان دارند" و این نشان میدهد که از نگاه متعالی امام راحل، از دامان زن است که مردان جامعه به سمت سعادت و خوشبختی حقیقی میل و گرایش پیدا میکنند.
وی همچنین گفت: حضرت امام(ره) در جای دیگر تأکید میکنند:" اگر زنهای انسان ساز را از ملتها گرفته بشود، ملتها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد. "
شکرزاده خاطرنشان کرد: امام عظیم الشأن ما همچنین برای شخصیت علمی و فرهنگی زنان در اجتماع به لحاظ آنکه فرزندان امروز و نسل فردا در دامن زنان باید تربیت شوند جایگاه ویژهای قائل هستند و معتقدند: "امکان رسیدن به رتبه اجتهاد برای زن هم هست، ولی نمیتواند مرجع تقلید برای دیگران باشد." (صحیفه امام، جلد ۱، صفحه ۲۱)
وی بیان داشت: در اندیشه امامخمینی(ره) زنان مانند مردان باید در تمام ابعاد و شئون اجتماع دخالت داشته باشند و جامعه فقط به دست مردان نمیتواند آباد شود.
پژوهشگر حوزه علمیه خواهران همچنین خاطرنشان کرد: از نگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، خانواده واحد اصلی جامعه است و زنان در حفظ کانون خانواده نقش کلیدی دارند، آنها امور منزل، نگهداری از بچه ها را انجام میدهند و در عین حال با انجام کار در خارج از خانه به اقتصاد خانواده کمک میکنند. امام(ره) در این باره در عبارتی معروف میفرمایند: " صلاح و فساد یک جامعه از صلاح و فساد زنان در آن جامعه سرچشمه میگیرد"
انتهای پیام/
نظر شما