فرمانده پایگاه بسیج فارغ التحصیلان مؤسسه آموزش عالی ریحانة الرسول (س) ساوه بیان کرد: سرچشمه قانون و رفتار مسلمانان، قرآن و سنت است؛ بنابراین حلال کردن حرام خدا و یا حرام کردن حلال خدا نوعی پیشی گرفتن بر خدا و رسول است که موجب حبط عمل خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، نشست اخلاق عمومی با سخنرانی خانم سیده رقیه موسوی فرمانده پایگاه بسیج فارغ التحصیلان موسسه آموزش عالی ریحانة الرسول (س) ساوه و با حضور جمعی از بانوان در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) این شهرستان برگزار شد.
موسوی با اشاره به آیه اول سوره حجرات (یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تُقَدِّمُوا بَیْنَ یَدَیِ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ سَمیعٌ عَلیمٌ )گفت: خداوند متعال از تقدم و پیشی گرفتن بر رهبر جامعه اسلامی به شدت نهی نموده است زیرا کسی که در کارهایش از خدا و پیامبر(ص) پیشی میگیرد در مدیریت نظام اسلامی خلل وارد کرده و موجب هرج و مرج میشود.
وی در ادامه افزود: حکم رسول خدا(ص)، حکم خداست و بیاحترامی به او، بیاحترامی به خدا است. سرچشمه قانون و رفتار مسلمانان، قرآن و سنت است بنابراین حلال کردن حرام خدا و یا حرام کردن حلال خدا نوعی پیشی گرفتن بر خدا و رسول است که موجب حبط عمل می شود.
فرمانده پایگاه بسیج فارغ التحصیلان با اشاره به اینکه قرآن کریم موجبات حبط اعمال را در آیه ای به کفر و شرک و در آیه ای دیگر به بیادبی در محضر پیغمبر(ص) و پیشی گرفتن از حکم پیغمبر(ص) نسبت می دهد؛ تصریح کرد: در قرآن کریم کفر و شرک و نیز پیشی گرفتن بر پیامبر (ص) موجب حبط اعمال انسان می شود. پس اگر کسی بخواهد ادب و احترام نسبت به پیغمبر(ص) داشته باشد و از خدا و رسولش پیشی نگیرد.
وی با توجه به انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: انتخابات هم یکی از اعمال و احکامی است که پیغمبر اسلام (ص)به آن اهتمام میورزیدند و اگر ما در انتخابات شرکت نکنیم و خود را دور از مسائل اجتماعی کشور بدانیم یک نوع بیادبی نسبت به پیغمبر(ص) است که باعث میشود اعمال خوب حبط شود.
انتهای پیام/
نظر شما