نخستین کارگاه از سلسله دوره های "رویداد جلوه گری قرآنی در گام دوم انقلاب" در استان یزد برگزار شد

نخستین کارگاه از سلسله کارگاه های «رویداد جلوه گری قرآنی در گام دوم انقلاب» با حضور اساتید کشوری ویژه مسئولین و اعضای کانون‌های قرآن و عترت نورالثقلین با هدف توسعه و ترویج فرهنگ انس دائمی با قرآن کریم در یزد برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، رئیس اداره معارف قرآن و اهل بیت(ع) حوزه های علمیه خواهران، در گفتگویی، از برگزاری کارگاه های «رویداد جلوه گری قرآنی در گام دوم انقلاب» در استان ها خبر داد و افزود: این سری کارگاه ها به نوبت در استان های متقاضی با مشارکت معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران و جامعه قرآنی عصر به صورت حضوری و آنلاین ویژه اعضای کانون‌های قرآنی نور الثقلین برگزار می شود.

خانم مقیمی با اشاره به برگزاری اولین کارگاه از سلسله کارگاه های «رویداد جلوه گری قرآنی در گام دوم انقلاب» در استان یزد با حضور اساتید کشوری گفت: این رویداد با هدف تبیین مأموریت فعالان قرآنی در گام دوم انقلاب، تأمین نیروهای متخصص و مجرب و تقویت بنیه علمی و مهارت مبلغات و اساتید قرآنی، ارتقای سطح دانشی - مهارتی مبلغات و اساتید قرآن، تقویت توان برگزاری جلسات خانگی قرآنی شرکت کنندگان از طریق کارگاه عملی، ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در روش برگزاری جلسات خانگی مربیان قرآنی با استفاده از مؤثرترین شیوه‌های آموزش و ایجاد انگیزه لازم در مربیان قرآن جهت استمرار و تداوم آموزش علوم قرآنی و ارتقای سطح کیفی و تخصصی آنها به منظور توسعه و ترویج فرهنگ انس دائمی با قرآن برگزار شد.

وی اظهار داشت: مروری بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مباحثه پیرامون مأموریت فعالان قرآنی در گام دوم انقلاب، جمع بندی اساتید و نتیجه گیری، آشنایی با جلسات خانگی قرآن کریم، راهکارهای ارتباط مؤثر با مخاطب، مهارت های مربیگری و کلاس داری، مهارت های فن بیان و سخنوری، کارگاه عملی انواع جلسه خانگی قرآن و جذاب سازی جلسات خانگی قرآن و محفل تجربه از مهمترین سرفصل های ارائه شده در این کارگاه بود.

خانم مقیمی در ادامه به مطالب بیان شده توسط استاد سید علیرضا حامدی در دوره اشاره و بیان کرد: رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) در اول خرداد سال ۱۳۹۸ در جمع دانشجویان، ضرورت، مصادیق و الزامات حرکت عمومی را بیان نموده که حل مسئله، ساخت جامعه اسلامی، ساختن دولت اسلامی، مقابله با دشمنان، تربیت و ایجاد تمدن اسلامی، ضرورت حرکت عمومی می باشد.

وی در ادامه حرکت عمومی را از منظر رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) کنشگر، افاده‌گر، فعال و تولیدگر شدن مردم دانسته و بیان کرد: تشکیل کارگروه های فرهنگی، گروههای فعالیت سیاسی، میز گرد و کرسی آزاد اندیشی، گروههای نهضتی و ارتباط با مسائل بین‌الملل و گروههای علمی از مصادیق حرکت عمومی است.

رئیس اداره معارف قرآن و اهل بیت(ع) حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: شناخت از صحنه و عناصر دیگر، جهت گیری مشخص و منطقی، عامل امیدبخش، همکاری علمی و همکاری با مراکز علمی، همکاری با شرکتهای دانش بنیان و کار اقتصادی و کارهای خدماتی و جهادی از الزامات حرکت عمومی است.

خانم مقیمی در پایان اظهار داشت: با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) نسبت به اهمیت حفظ قرآن در جامعه اسلامی ایران و تصریح ایشان بر ضرورت وجود حداقل ده میلیون نفر حافظ قرآن در کشور ، امیدواریم با تربیت طلاب خواهر مربی قرآن و برگزاری جلسات سنتی قرآن کریم در سطح منازل به این هدف دست یابیم. لذا شرکت کنندگان در این دوره ها، پس از پایان دوره در زمانبندی های مشخصی بایستی ماموریت های قرآنی را در سطح محله و مدرسه خود به انجام برسانند و گزارش آن را در گروه هایی که عضو آن هستند، ارائه دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha