یادداشت| بررسی نقش زنان در جامعه منتظر

زنان به عنوان نیمی از جامعه، نقش کلیدی در تربیت نسل آینده و آماده‌سازی برای ظهور حضرت مهدی(عج) دارند، آن‌ها باید خود را تربیت کرده و در خانواده و جامعه به ترویج فرهنگ مهدوی و ارزش‌های دینی بپردازند و با حفظ عفت و حضور فعال در عرصه‌های مختلف، می‌توانند زمینه‌ساز ظهور و عدالت شوند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، می‌توان گفت ۵۰ درصد افراد جامعه زنان هستند که تاثیر گذارترین قشر برای تربیت نسل آینده به شمار می‌روند.

بانوان در سه بعد بعد فردی، خانوادگی و بعد اجتماعی می‌توانند فعالیت داشته باشند و بخش مهمی از جامعه انسانی هستند که رسالت خطیری را بر دوش می‌کشند.

یکی از مهم‌ترین وظیفه زنان در عصر غیبت آمادگی و زمینه سازی برای ظهور حضرت مهدی(عج) و ترویج و برنامه‌ریزی فرهنگ مهدوی و تبلیغ هر چه بیشتر دین، خودباروری و معنویت را در بین مردم تقویت کنند، برای تحقق این امر آمادگی و نهادینه کردن صبر و انتظار است.

بعد فردی 

هر فرد قبل از این که دیگران را تربیت کند ابتدا باید خود را تربیت کند و خود را از هر آلودگی تا حد توان منزه کند و امر ترکیه را در خود پیاده کند.

بانوان منتظر پاسدار حریم عفت هستند حفظ عفت و داشتن حیا یعنی نگه داشتن نفس از تمایلات و شهوات نفسانی.

قدم دوم بعد خانوادگی

زن به عنوان محور اصلی خانواده در تربیت نسل منتظر مانند فرزند و همسر نقش به سزایی دارد.

وجود افراد دین دار جهت داشتن جامعه ای سالم برای آمادگی ظهور و انتظار فرج از الزامات شریعت است که ائمه(ع) به آن سفارش کرده اند.

بعد اجتماعی

زنان می‌توانند با حضور در اجتماع مهمترین عامل انتقال ارزش‌ها و باورها باشند. زن سازنده‌ترین زیربنای اخلاقی در جامعه است.

زنده کردن واجب فراموش شده یعنی ترویج امر به معروف و نهی از منکر افراد را به عدالت نزدیک‌تر می‌کند.

زنان علاوه بر انجام رسالت مادری و تربیت فرزندان در خانواده می‌توانند با ورود به عرصه‌های مختلف جامعه مانند مدرسه، مسجد، بسیج، مکان های ورزشی و ... برای پرورش یاران ویژه امام زمان(ع) و ترویج عدالت و صبر از بانیان جامعه منتظران باشند.

آنچه که باید دانست این است که انجام این رسالت خطیر ممکن است فشارهای روحی و معنوی داشته باشد باید مقاومت کرد تا جز منتظران واقعی مهدی موعود(ع) شد.

یک زن مسلمان هر گونه برنامه‌ریزی برای ترویج فرهنگ مهدوی را بر خود لازم و ضروری می‌داند.

جایگاه و تکالیف زنان منتظر در عین حال با معرفت و اعتقاد کامل زمینه را برای ظهور مهیا می سازد و در عرصه اجتماع زمینه ظهور را فراهم آورد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha