حجتالاسلام والمسلمین احمد عبداللهینژاد مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، در مراسم اختتامیه دوره تربیت ممتحن قرآن کریم با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ قرآنی و عمل به آموزههای آن، بر اهمیت هویتشناسی طلاب تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری رسانهای حوزههای علمیه خواهران / اصفهان، حجتالاسلام والمسلمین احمد عبداللهینژاد، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در مراسم اختتامیه دوره تربیت ممتحن قرآن کریم، بر اهمیت هویتشناسی طلاب تأکید کرد.
وی در این مراسم که با حضور ۴۵ نفر از برگزیدگان آزمون ورودی از استانهای تهران، البرز، کردستان، سمنان و چهارمحال و بختیاری برگزار شد، بر لزوم ترویج فرهنگ قرآنی و عمل به آموزههای آن تأکید کرد و گفت: طلبهبودن یک شغل نیست، بلکه یک رسالت است. علما ستارگانی هستند که راه را برای دیگران روشن میکنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان با تأکید بر جایگاه والای آموزش و عمل به قرآن، بر لزوم ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تأکید کرد.
وی با اشاره به نقش علما در پیشرفت علم و دین، بر وظیفه طلاب برای پاسداری از این میراث گرانبها تأکید کرد و گفت: حوزه قرآن، حوزه نور و روشنائی است و انتخاب این مسیر، به منزله افزودن بر نور ایمان است.
حجتالاسلام عبداللهینژاد در ادامه به روایتی از پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآله اشاره کرد که بر اهمیت یادگیری، آموزش و عمل به قرآن تأکید میفرمایند.
وی با بیان اینکه عمل به آموزههای قرآنی، انسان را به خداوند متعال نزدیکتر میکند، بر ضرورت توجه به این نکته مهم تأکید کرد.
مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روایات و سیره عملی بزرگان دین، از جمله امام خمینی رحمهاللهعلیه، گفت که علما نقش بسیار مهمی در حفظ و انتقال دین دارند.
وی با بیان اینکه برخی طلاب شناخت کاملی از هویت طلبگی ندارند، گفت: «طلبه بودن یک شغل نیست، بلکه یک رسالت است. علما ستارگانی هستند که راه را برای دیگران روشن میکنند.»
حجتالاسلام عبداللهینژاد با اشاره به دغدغههای برخی طلاب در خصوص آینده شغلی، افزود: طلبهبودن به معنای بیکاری نیست، بلکه به معنای انجام وظایف دینی و اجتماعی است. یک طلبه میتواند در زمینههای مختلفی مانند تبلیغ، تدریس، پژوهش و حتی کارهای اجتماعی فعالیت کند.
وی از شرکتکنندگان در دوره خواست تا به هویت خود افتخار کنند و در راه حفظ و گسترش دین اسلام تلاش کنند.
یادآور میشود شرکتکنندگان در این دوره سه روزه، تحت نظر اساتید برجسته به فراگیری مباحث تخصصی داوری پرداختند تا بتوانند به عنوان ممتحن در آزمونهای قرآنی فعالیت کنند.
انتهای پیام/
نظر شما