برگزاری کارگاه‌های آموزشی توسط حوزه علمیه خواهران استان مرکزی برای بانوان طلبه

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی گودرزی مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی، گفت: در سالی که گذشت دوره‌های ارتقاء اساتید و در سال جدید هم دوره نرم‌افزار حدیثی و ارزیابی اساتید برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی گودرزی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی، در آئین آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه شهر اراک که با حضور آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی برگزار شد، بیان کرد: ما معتقدیم رسالت حوزه‌های علمیه در مرحله اول تربیت، تهذیب، معنویت و انسان‌سازی است و در مرحله بعد فقاهت، اجتهاد و تعلیم است که در رکن دوم کلاس‌های اخلاقی، ضرورت وجود مباحث اخلاقی و تهذیب در مدارس دائما توسط ائمه جمعه، روحانیون و اساتید تذکر داده می‌شود.

وی اظهار کرد: توجه حوزه‌های علمیه به رکن تربیت بیش از دیگر بخش‌ها است و ما نیز تأکیدمان بر همین مسأله است که بنا به آیات قرآن تهذیب و تزکیه تقدم بر تعلیم دارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های حوزه علمیه خواهران در استان پرداخت و گفت: استان مرکزی ۱۸ مدرسه علمیه با ظرفیت ۱۴۴۷ طلبه در حال تحصیل و ۱۱۷۹ طلبه دانش‌آموخته دارد که در رشته‌های فقه و اصول، ادبیات عرب، تفسیر و علوم قرآنی و کلام اسلامی می‌باشند.

وی افزود: در سالی که گذشت دوره‌های ارتقاء اساتید و در سال جدید هم دوره نرم‌افزار حدیثی و ارزیابی اساتید برگزار شد.

حجت‌الاسلام گودرزی از برگزاری کارگاه‌های آموزشی کتابداران، برگزاری چهار کرسی علمی و ترویجی در مدارس، راهیابی گروه مناظره سطح سه ساوه به دوره مناظرات کشوری، تدوین ۱۰ جلد کتاب توسط طلاب و اساتید در سال ۱۴۰۳ که در هفته پژوهش رونمایی خواهد شد، خبر داد.

وی همچنین به برگزاری مسابقه رشد اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۴ گروه در این مسابقه شرکت کرده‌اند که این مسابقه تا ۱۵ مهر تمدید شده و گروه‌های بیشتری می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی به برگزاری چندین پیش نشست علمی در مدارس سطح استان اشاره کرد و افزود: فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی بسیاری در سطح استان در حال اجرا است.

وی اضافه کرد: از حیث فرهنگی نیز تأسیس کانون‌های هلال‌احمر مدارس علمیه در سطح استان، کانون انجمن زن و خانواده، کانون دانش آموختگان، دوره عفاف و حجاب، دوره افزایش جمعیت در مدارس تأسیس و برگزار شد و ۱۷۰ نفر از طلاب به‌عنوان هیأت امنای مساجد در ۱۲ شهر و با حمایت ائمه جماعت مشغول به فعالیت می‌باشند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha