شیوههای پژوهش پیمایشی در چهارمین جلسه کارگاه «روش تحقیق پیمایشی _ میدانی» در جمع فعالین پژوهشی استان یزد تبیین و بررسی شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / یزد، پیرو تفاهمنامه حوزه علمیه خواهران استان یزد با دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی رحمتاللهعلیه این استان؛ شیوههای پژوهش پیمایشی در چهارمین جلسه کارگاه «روش تحقیق پیمایشی _ میدانی» با حضور خانم معصومه دشتآبادی مدیر مسئول امور پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی رحمتاللهعلیه و جمعی از فعالین پژوهشی در سالن اجتماعات امام خمینی رحمتاللهعلیه مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد، تبیین و بررسی شد.
خانم دشتآبادی در این جلسه با اشاره به انواع مقالات در جهان گفت: امروزه مقالاتی در جهان به نام "مقالاتنامه به سر دبیر" نوشته و به چاپ میرسد که یک صفحهای و در نقد و پاسخ به مقالهای دیگر است.
وی با اشاره به شیوه روش تحلیل بیان کرد: در پژوهش پیمایشی، برای گرفتن داده نمرات پیش آزمون و نمرات پس آزمون و پرسشنامه باید بررسی شود و بعد از آن باید بهصورت داده آماری آن را ارائه کنید.
مدیر مسئول امور پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی رحمتاللهعلیه در مورد نوشتن نتیجه گفت: باید در پژوهش به فرضیههایی که در اول تحقیق بیان شد، در نتیجه پاسخ داده شود.
وی در ادامه در مورد چکیده بیان داشت: چکیده در تحقییقات پیمایش بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ کلمه است که در آن مقدمه یک خطی، سپس هدف پژوهش، در ادامه روش و ابزار و در نهایت نتیجه تحقیق آورده میشود.
خانم دشتآبادی در پایان به بررسی انواع پذیرش مقالات در همایشها پرداخت و گفت: ارسال یک مقاله برای چند همایش از نظر اخلاق پژوهشی درست نیست و باید برای هر همایش یک مقاله جدا فرستاد.
انتهای پیام/
نظر شما