نشست "نقش زنان در دفاع مقدس با محوریت نگاه و روایتی متفاوت به نقش زنان در هشت سال دوران دفاع مقدس"، به همت اداره کل تهذیب و تربیت معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران به صورت مجازی در سامانه سیما برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، در این نشست دکتر یارمحمدی اظهار کرد: در دوران هشت سالۀ دفاع مقدس بیشتر به نقش و حضور مردان توجه شده؛ در حالی که نقش و حضور پررنگ زنان نیز در این برههی مهم، بسیار پررنگ و درخشان بوده است و نزدیک به ۵۵ نقش مختلف بانوان در هشت سال دفاع مقدس در زمینههای گوناگون فرهنگی، درمانی، اقتصادی، اجتماعی، هنری، سیاسی و حتّی نظامی ثبت شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) بیان کرد: در آغازین روزهای تهاجم دشمن بعثی، اولین نقش زنان رسیدگی به امور روزمره زندگی و کارهای سخت خانه داری بود؛ علاوه بر این بانوان به عنوان امدادگر و یا پرستار در مناطق جنگی، بیمارستانهای صحرایی و بیمارستان های تخصصی در شهرهای کوچک و بزرگ مشغول خدمت رسانی به مجروحان جنگی بودند.
یارمحمدی در ادامه تصریح کرد: حضور زنان بومی در کنار مردان رزمنده خود در مناطق جنگی و نیز همراهی و مهاجرت زنان غیر بومی رزمندگان از نقاط مختلف کشور به این مناطق و پشتیبانی آنها از همسران خود از دیگر نقش های اثرگذار بانوان در هشت دفاع مقدس است.
وی همچنین به حضور بعضی از بانوان در خطوط مقدم و مبارزه با دشمن بعثی اشاره کرد و گفت: برخی از زنان نیز در شهرها و روستاها به صورت خودجوش اقدام به جمع آوری کمکهای مردمی و تهیه اقلام پر مصرف و ضروری رزمندگان و ارسال آن به مناطق جنگی می کردند.
عضو هئیت علمی دانشگاه امام حسین(ع) در پایان خاطرنشان کرد: پس از دوران مقدس نیز ازدواج دختران مومن و فداکار با رزمندگان، جانبازان، آزادگان و ایثار و از خودگذشتگی آنان در زندگی زناشویی و تربیت فرزندان، یکی دیگر از نقش های درخشان و ماندگار بانوان در هشت سال دفاع مقدس و پس از آن است.
انتهای پیام/
نظر شما