نشست هفتگی با عنوان کتاب شریف نهجالبلاغه بهعنوان گنجینهای گرانبها برای همه انسانها در همه دورانها، با حضور اساتید و طلاب در مدرسه علمیه فاطمیه زابل برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / سیستان و بلوچستان، حوزه علمیه فاطمیه زابل در راستای انس بیشتر با نهج البلاغه، گسترش معارف ناب کلام امیرالمؤمنین علیهالسلام، تربیت و تهذیب، محفل "در محضر نهجالبلاغه" را با حضور کادر ، طلاب و عموم بانوان، توسط استاد فرهیخته حجتالاسلام والمسلمین هاشمی برگزار کرد.
در ابتدای این محفل، استاد هاشمی با بیان اینکه کتاب شریف نهجالبلاغه به عنوان گنجینهای گرانبها برای همه انسانها در همه دوران قابل استفاده بوده است و انسانها میتوانند با رهنمودهای ارزشمند آن به رشد و کمال معنوی دست پیدا کنند؛ بیان داشت: کلام گوهربار حضرت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام، میتواند علاج دردها و راهگشای بسیاری از مشکلات باشد و لازم است که بیش از پیش به نهجالبلاغه و محتوای عمیق و انسانساز آن توجه شود.
وی افزود: زمانی که شروع به خواندن نهجالبلاغه میکنیم، با دریایی از معارف آشنا میشویم که از آن بینصیب و دور بودهایم.
استاد هاشمی، در بیان عوامل جاذبههای نهجالبلاغه، گفت: یکی از اصلیترین عوامل، شخصیت برجسته حضرت علی علیهالسلام است؛ دوم فصاحت و بلاغت، جامعیت کلام امام و همدردی با مردم است.
وی به اخلاص سیدرضی درجمعآوری و نگارش نهجالبلاغه اشاره کرد و گفت: برای مطالعه و برداشت از معارف عمومی نهجالبلاغه، اولین کار، انتخاب یک ترجمه روان و مناسب، خواندن یک دور کامل نهجالبلاغه و انس داشتن و تداوم قرائت، سپس انتخاب یک شرح مناسب از نهجالبلاغه است.
وی در پایان، ضمن توصیه به طلاب، برای رجوع به کتابشناسی نهجالبلاغه، یادآور شد: کتابشناسی سبب میشود با پژوهشهای دیگران در این زمینه، آشنا و از منبعی که داریم بهتر بهرهمند شویم.
انتهای پیام/
نظر شما