حدیث شریف کساء، نمونه‌ای از برخوردهای زیبا و محبت‌آمیز حضرت زهرا (س) با خانواده خود است

خانم کاظمی معاون فرهنگی مدرسه علمیه ریحانة‌النبی سلام‌الله‌علیها در اراک، گفت: حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، در حدیث شریف کساء، با کلمات زیبا و دلنشین با فرزندان خود صحبت می‌کنند، که مادران می‌توانند از این کلمات الگو گرفته و برای تحکیم بیشتر خانواده از واژه‌ها و این کلمات اثربخش استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / مرکزی، اولین نشست مهارت‌های زندگی با حضور خانم جلالی مدیر مدرسه علمیه ریحانة‌النبی سلام‌الله‌علیها در اراک و خانم کاظمی معاون فرهنگی این مدرسه برگزار شد.

در ابتدا خانم کاظمی، با اشاره به حدیث شریف کساء، بیان کرد:حدیث کساء نمونه‌ای از برخوردهای زیبا و محبت‌آمیز حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، با خانواده خود است، ادعیه را باید با نگاهی درس‌آموز، دید و فرازهای آن را در زندگی عملیاتی کرد.

وی تصریح کرد: حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، در حدیث شریف کساء، با کلمات زیبا و دلنشین با فرزندان خود صحبت می‌کند، که مادران می‌توانند از این کلمات الگو گرفته و برای تحکیم بیشتر خانواده از واژه‌ها و این کلمات اثربخش استفاده کنند.

معاون فرهنگی مدرسه علمیه ریحانة‌النبی سلام‌الله‌علیها در اراک، با اشاره به فرازهایی از حدیث شریف کساء، گفت: کلمات اثر زیادی را در زندگی ما و اطرافیان ما می‌گذارد.

وی افزود: همه انسان‌ها سرشار از توانمندی و استعداد هستند پس به جای دیدن بدی‌ها به دنبال خوبی‌ها و فضیلت‌های آنان باشیم.

قرآن‌کریم؛ سند سعادت بشر

در ادامه خانم جلالی مدیر مدرسه علمیه ریحانة‌النبی سلام‌الله‌علیها، اولین جلسه تفسیر قرآن را با موضوع انس با قرآن آغاز کرد و اظهار داشت: قرآن کریم، سند مسلمانی ماست و یگانه سرمایه تأمین سعادت بشر است.

وی به حدیثی از حضرت علی علیه‌السلام اشاره کرد که می‌فرمایند: "هیچ شخصی پس از داشتن قرآن فقر و ناداری ندارد و هیچ شخصی پیش از داشتن قرآن دارایی و ثروت ندارد."

خانم جلالی به مراحل انس با قرآن را که شامل نگاه کردن به قرآن، قرائت از روی قرآن، تدبر، حفظ و عمل به قرآن اشاره کرد و گفت: تفسیر شامل کشف مراد خدای متعال از بیان آیات و کشف مراد خداوند از الفاظ و عبارات است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha