ورود حضرت معصومه به قم یک هجرت تمدن‌ساز بود

حجت‌الاسلام محمدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه شازند، گفت: ورود حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها به قم را می‌توان یک هجرت تمدن‌ساز دانست که به مکتب تشیع هویت بخشید؛ چرا که با حضور ایشان به این شهر مقدس و تربیت عالمان دین و شخصیت‌های برجسته‌ای همانند امام راحل پایه‌های یک نظام اسلامی بنا نهاده شد که در طول تاریخ بی‌سابقه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / مرکزی، به همت مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها در آستانه، دومین جلسه از سلسله مباحث اخلاقی، روز سه‌شنبه ۲۴ مهرماه، با حضور حجت‌الاسلام محمدی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه شازند، در امامزاده سهل‌ابن‌علی علیه‌السلام در شهرستان آستانه برگزار شد.

در این جلسه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه شازند، ضمن عرض تسلیت به‌مناسبت سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، افزود: حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، دختری ممتاز در خاندان عصمت و طهارت بود. شیعیان، ایشان را بسیار بزرگ می‌دارند و برای زیارت ایشان در قم اهمیت بسیاری قائل هستند. در روایاتی که درباره این بانوی بزرگوار نقل می‌کنند از شفاعت وی برای شیعیان سخن گفته شده و بهشت را پاداش زیارت او دانسته‌اند.

وی افزود: حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، خواهر امام رضا علیه‌السلام، و تنها بانوی شفاعت‌کننده بعد از حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها، در روز قیامت است. ایشان سرچشمه فضایل و کمالات معنوی و روحانی می‌باشند.

حجت‌الاسلام محمدی، با بیان اینکه زیارت ایشان آثار و برکات فراوانی برای انسان به‌همراه دارد، عنوان کرد: بزرگان دین و علما در طول تاریخ تشیع همواره ارادت ویژه‌ای به این بانوی بزرگ داشتند و همواره در این حرم‌مطهر، حضور می‌یافتند و به زیارت آن حضرت مشرف می‌شدند.

وی با اشاره به اینکه حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، عالمه هم بودند، گفت: بسیاری از مراجع و علمای برجسته درس‌های خود را در حرم مطهر ایشان برپا می‌کردند و در بین حرم حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، تا مسجد امام حسن عسکری علیه‌السلام، بیش از ۷۰۰ محدث و عالم مدفون هستند که در محضر بانوی کرامت کسب علم کرده و به امر تدریس و تبلیغ دین مشغول بودند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه شازند، اظهار داشت: پس از ورود حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، به قم این شهر جایگاه ویژه‌ای پیدا کرد و با وجود آنکه مدت حضور آن حضرت در قم ۱۷ روز بوده است؛ اما برکات این حضور نه تنها برای قم و کشور بلکه برای جهان تشییع و اسلام دائمی بوده است و نخستین جرقه‌های پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی رحمت‌الله‌علیه، از شهر قم در سال ۱۳۴۲ زده شد و سرانجام در بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی نهایی رسید؛ رژیم ستم‌شاهی سقوط کرد و نظام اسلامی روی کار آمد و امروز با گذشت بیش از ۴۰ سال از آن انقلاب با برکت شاهد الهام‌گیری سایر کشورهای اسلامی در راستای احیای ارزش‌های دینی و مقاومت و قیام در برابر ظلم و ستم هستیم.

وی در پایان یادآور شد: ورود حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها به قم را می‌توان یک هجرت تمدن‌ساز دانست که به مکتب تشیع هویت بخشید؛ چرا که با حضور ایشان به این شهر مقدس و تربیت عالمان دین و شخصیت‌های برجسته‌ای همانند امام راحل پایه‌های یک نظام اسلامی بنا نهاده شد که در طول تاریخ بی‌سابقه بوده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha