مدیر کل امور بهرهبرداری واحدهای حوزوی خواهران بیان کرد: سیاست های امور بهرهبرداری واحدهای حوزوی با هدف حمایت و ارتقاء کیفیت مدارس علمیه خواهران طراحی شده است که شامل نظارت دقیق بر جذب و گزینش مدیران و کادر آموزشی به منظور بهبود عملکرد و استانداردسازی در سطح کشور است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام سیدعلی جامعی، مدیر کل امور بهرهبرداری واحدهای حوزوی خواهران در گفتوگویی بیان کرد: هدف غایی سیاستهای امور بهرهبرداری واحدهای حوزوی حمایت، هدایت و راهبری واحدهای علمی تربیتی و تلاش در جهت زمینه سازی برای ارتقا کمی و کیفی مدارس علمیه خواهران است.
وی ادامه داد: از آنجایی که مهمترین ارکان مدارس و حوزه های علمیه، مدیر و کادر مدرسه علمیه میباشد؛ بر همین اساس، نظارت و دقت در فرایند جذب و گزینش مدیران و کادر مدارس برای مرکز مدیریت از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است.
مدیر کل بهرهبرداری واحدهای حوزوی افزود: با هدف حمایت و ارتقاء بخشی مدیریت های استانی، ضرورت تعامل و نظارت مدیریت های استان از سال گذشته فرایند جذب و گزینش دوره عمومی (مقطع سطح ۲) به استان ها واگذار شده است و با هدف ایجاد الگوی واحد و استاندارد جذب و گزینش مدیر و کادر مدارس در کل کشور، بخشنامه ای تنظیم و به مدیریت های استانی ابلاغ گردید و مضاف بر آن کارگاه های آموزش توجیهی برخط و حضوری نیز برگزار شد.
وی در پایان مطرح کرد: در تمام جلسات ارزیابی مذکور، نماینده معاونت امور حوزه ها به صورت برخط یا حضوری شرکت میکنند و ارزیابی مدیران مقاطع سطح سه و چهار نیز توسط مرکز مدیریت صورت میپذیرد.
انتهای پیام/
نظر شما