برگزاری دوره آموزشی تشریح و تبیین ارتباطهای کلامی و غیرکلامی بهصورت مجازی و غیرآنلاین در مدرسه علمیه فاطمهبنتاسد سلاماللهعلیها بسطام، برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / سمنان، خانم ربابه حسنی، معاون فرهنگی و تربیتی مدرسه علمیه فاطمهبنتاسد سلاماللهعلیها در بسطام، از برگزاری جلسه تشریح و تبیین ارتباطهای کلامی و غیرکلامی بهصورت غیرمجازی و غیرآنلاین در نمازخانه مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد سلاماللهعلیها بسطام خبر داد.
وی گفت: این دوره با حضور اساتید و بانوان طلبه، دانشآموختگان بر اساس یک صوت از حجتالاسلام والمسلمین محمد هادی، کارشناس فلسفه و احکام، برپا شد.
حجتالاسلام والمسلمین هادی، در این صوت تصریح کرد: ارتباطات یکی از مهمترین فعالیتهای بشری است که او را قادر ساخته تا خواستهها و نیازهای خود را به دیگران انتقال داده و دریابد که آنان چه میخواهند و چه انجام میدهند.
وی افزود: ارتباطات، امروزه در همه ارکان زندگی ما رسوخ کرده و قوانین و قواعد آن بر جای جای این زندگی حاکم است و از آن گریزی نیست؛ ارتباطات فقط از طریق فعالیتهای کلامی و گفتاری و نوشتاری حاصل نمیشود و در این میان فعالیتهای کرداری اعم از حرکتی و غیرحرکتی همچون آواها، چگونگی لحن و بیان و صوت نیز نقش مهمی ایفا میکنند.
کارشناس فلسفه و احکام در ادامه گفت: در ارتباطات کلامی، با یک زبان که بتواند معانی و مفاهیم و منظور را انتقال دهد سروکار داریم. زبان، که باید بتواند با حاملها و اصطلاحات خود، زمان، فضا و شرایط رویدادها و وقایع و چگونگی آن را انتقال دهد.
وی اضافه کرد: منظور ما از ارتباط کلامی، کلمههایی هستند که فرد برای تشویق رفتارها و یا فعالیتهای دیگران بر زبان میآورد که بایستی زمان مشخصی بیان شود. پس در ارتباط کلامی در مییابیم که زمانبندی در رفتار، اهمیت زیادی دارد؛ یعنی باید از رفتارهای ماهرانه در مواقع مناسب استفاده کرد.
حجتالاسلام والمسلمین هادی در پایان این صوت، یادآورشد: درک بهتر ما از ارتباط کلامی و استفاده از واژگان بیشتر، توانایی آدمی را در تفکر و نگرش نسبت به جهان کامل میکند.
انتهای پیام/
نظر شما