دبیر ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، در نشست علمی گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی به بررسی اهمیت نقش خانواده در تأمین سلامت معنوی زنان پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، در نشست علمی گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی، فهیمه فرهمندپور دبیر ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، به بررسی اهمیت نقش خانواده در تأمین سلامت معنوی زنان پرداخت.
وی با تأکید بر اهمیت نقش خانواده در تأمین سلامت معنوی و آرامش زنان بیان کرد: عدم برخورداری زنان از سلامت معنوی در خانواده، به کاهش آرامش و سلامت کلی خانواده منجر میشود.
فرهمندپور با توضیح مفهوم سلامت معنوی افزود: خانواده، فرصتهای ویژهای برای تأمین نیازهای معنوی و عاطفی اعضای خود فراهم میآورد و این نهاد مهمترین بستر برای تحقق ابعاد گوناگون سلامت، از جمله سلامت معنوی به شمار میآید.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران به ویژگیهای منحصر به فرد خانواده اشاره کرد و آن را محیطی امن و مناسب برای تأمین نیازهای عاطفی و روحی اعضا دانست.
وی بیان کرد: زنان از ظرفیت بیشتری برای بهرهگیری از حمایتهای معنوی خانواده برخوردارند و در صورت عدم تحقق نیازهای عاطفی در این نهاد، آسیب بیشتری خواهند دید.
دبیر ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی بر لزوم توجه خانوادهها به مسئولیت و نقش خود در ارتقای سلامت معنوی زنان تأکید کرد و با استناد به توصیههای اخلاقی و احکام اسلامی، توجه کافی به نیازهای عاطفی دختران و زنان را ضروری دانست.
به گفته وی، این توصیهها به اهمیت تأمین امنیت و آرامش خانواده و توجه به زنان به عنوان مادران و همسران اشاره دارد.
انتهای پیام/
نظر شما