روانشناس تربیتی گفت: افسردگی پاییزی از اختلال های روحی و روانی شایعی است که در بزرگسالان، سالمندان و سنین دیگر بروز کرده و روابط اجتماعی و ارتباطات اجتماعی، راهکاری برای دوری از این نوع افسردگی است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، وحیده حسینی روانشناس تربیتی بیان کرد: میزان نوع افسردگی پاییزی در سنین ۳۰ تا ۴۰ سال بین ۱۳ تا ۱۴ درصد بوده و این میزان در زنان ۱۵ تا ۲۰ درصد است.وی با بیان اینکه افسردگی پاییزی آسیب جدی به خلق و خوی ، احساسات و هیجان های درونی فرد وارد می کند.
وی ادامه داد: کاهش علائق، لذت ها و میزان انگیزش از مهم ترین علائم افسردگی پاییزی به شمار می رود.
عضو سازمان نظام روانشناسی کشور افزود: ما برای هر فعالیت طبیعی در زندگی روز مره خود به سلامت روان نیاز داریم و این سلامتی به برقراری رابطه سالم ما با اجتماع کمک می کند.
وی مطرح کرد: نشاط اجتماعی باعث گسترش مشارکت مردمی و هدفمندی در جامعه می شود و اختلالات تاثیر پذیری فصلی را از انسان دور می کند.
حسینی ادامه داد: همچنین ارتباط کلامی با افراد قابل اعتماد می تواند در بهبود افسردگی، به ویژه پاییزی موثر باشد.
عضو سازمان نظام روانشناسی کشور گفت: زندگی سالم در گرو داشتن امید، نشاط و برنامه ریزی برای سلامت روان است به طوریکه افسردگی پاییزی در جامعه شهری در زنان دو برابر مردان ثبت شده و زنان آسیب پذیرتر هستند.
حسینی اظهار کرد: با این حال قرار گرفتن در معرض نور خورشید، اهمیت دادن به تغذیه روزانه، پرداختن به ورزش، گسترش روابط اجتماعی و دور همی های ساده و کمک از بزرگان مورد اعتماد می تواند به کاهش افسردگی پاییزی و عوارض این اختلال کمک کند.
انتهای پیام/
نظر شما