علم‌آموزی همراه با حلم و صبر از مهم‌ترین شاخصه‌های طلبگی است

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها در آستانه، گفت: یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های طلبگی، علم‌آموزی همراه با حلم و صبر است، تا در نشر معارف و علوم دینی بتواند مؤثر واقع شود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / مرکزی، مراسم طلیعه حضور طلاب جدیدالورود مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها در آستانه همراه با جشنواره غذا برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین گودرزی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی، ضمن عرض تبریک وآرزوی موفقیت برای طلاب جدیدالورود بیان کرد: یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های طلبگی، علم‌آموزی همراه با حلم و صبر است، تا در نشر معارف و علوم دینی بتواند مؤثر واقع شود.

وی در ادامه با اشاره به آیه ۸۳ سوره یوسف اظهار داشت: در این آیه خداوند صبر جمیل و پاداش آن را بیان فرموده است. صبر جمیل؛ صبری است که در آن انسان بداند که نازل‌کننده بلا خداوند است؛ همان خداوندی که مالک اوست و می‌تواند بر مملوک خود هر نوع تصرفی داشته باشد؛ بداند که نازل‌کننده این بلا خداوندی است که حکیم و رحیم است و هر آنچه از او صادر می‌شود از روی حکمت و رحمت است. طلبه باید بکوشد تا این صفت نیکو را در خود تقویت کند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان در ادامه «بصیرت» را از دیگر ویژگی‌ها و لازمه طلبگی دانست و در اهمیت این ویژگی تصریح کرد: برخی علم، فضیلت و تقوای خوبی داشتند اما چون بصیرت نداشتند ایمانشان را از دست دادند و نمونه‌های زیادی از این دست داریم؛ به همین دلیل طلبه باید محیط پیرامون خود و منطقه‌ای که زندگی می‌کند را از نظر جریان‌های سیاسی، دینی و اجتماعی بشناسد تا فریب نخورد.

در ادامه این مراسم، خانم امانی، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان مرکزی گفت: طلاب باید همواره برای توفیق حضور در مسیر طلبگی شکرگزار خداوند متعال باشند و در این مسیر با بهره‌گیری از بهترین لحظات عمر خود به اسلام و مردم خدمت کنند و باید قدر فرصت‌های پیش‌روی خود را بدانند.

وی با اشاره به برکات فراوان قرآن در زندگی افزود: قرآن تأثیرات بسیاری در زندگی دارد به‌خصوص در زندگی طلبگی تأثیرات این انس بسیار بیشتر است؛ انس با قرآن می‌تواند بسیاری از گره‌های زندگی را برای همه مردم به خصوص طلاب باز کند و آن که این شیرینی را لمس کند دیگر حاضر نیست با چیز دیگری آن را عوض کند. طلبه‌ای که با قرآن عجین باشد در زندگی معنوی و تبلیغ نیز این برکات را به خود خواهد داشت.

حجت‌الاسلام مقدسی‌پور، امام جمعه شهرستان آستانه نیز همچنین بیان کرد: حوزه‌های علمیه پس از انقلاب اسلامی به تحولات عظیمی دست یافته است که نقش‌آفرینی این نهاد در جامعه را دوچندان کرده است.

وی تصریح کرد: حضور روحانیت در بیش از ۵۰ عرصه خدماتی پس از انقلاب، نهاد روحانیت را به نهادی درخدمت مردم، جوانان و دانشگاهیان تبدیل کرده است. تأسیس صدها مؤسسه بزرگ تبلیغ دینی در سطح جهان، تحت اشراف علماء و مراجع از برکات انقلاب اسلامی در ترویج اسلام است. اعزام صدها مبلغ دینی به سراسر جهان از تحولات پس از انقلاب در نشر معارف اهل‌بیت علیه‌‍‌السلام توسط حوزه‌های علمیه است.

امام جمعه شهرستان آستانه در پایان اظهار کرد: حوزه علمیه به‌عنوان مرکز آموزش و تبلیغ اسلام در دوره‌ انقلاب اسلامی کانون توجهات و انتظارات است، حوزه‌های علمیه لازم است تلاش کنند به رفع نواقص و مشکلات پرداخته و برای این امور مهم خود را مهیا سازند.

یادآور می‌شود؛ در پایان این مراسم بسته فرهنگی به طلاب جدیدالورود به رسم یادبود تقدیم و همچنین جوایزی به طلابی که در جشنواره غذا شرکت کرده بودند اهدا شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha