یادداشت| این زنان، قهرمان شغل‌های مردانه هستند!

کتاب «دختران ایران» زندگی چند زن قهرمان تاریخ معاصر را روایت می‌کند که شاید اگر شغلشان را بشنویم فکر کنیم آن‌ها مرد بوده‌اند! بین این زنان کارگر، فرمانده سپاه و قاضی هم دیده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، کتاب «دختران ایران» داستان زنان خاصی که کم‌تر در تاریخ دیده و شناخته شده‌اند را گلچین کرده و روایت می‌کند و هر کدام از این زن‌ها به نوعی در رشد و پیشرفت ایرانمان سهمی داشتند، کارهایی که این ۱۶ زن انجام دادند شبیه هم نیست و هر کدام در دنیاهای خودشان قدم برمی‌داند؛ به طوری که شاید یکی از آن‌ها هیچ وقت به ذهنش هم نرسیده باشد که می‌تواند کار دیگری را انجام دهد.

بین این زنان از عضو اتحادیه بین‌المللی امت‌واحده و فرمانده سپاه تا یک کارگر ساده دیده می‌شود، این کتاب جلد اول از مجموعه روایت زن ایرانی است که به بازنمایی زندگی زنان تاریخ‌‏سازی که هرکدام به ‏نحوی در رشد و پیشرفت این مرز و بوم مؤثر بوده‌‏اند، پرداخته است.

فاطمه خطیب فعال صلح، عضو اتحادیه بین‌المللی امت‌واحده و استاد فیزیک، نیره عابدین‏‌زاده قاضی، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی، هاشمیه متقیان ورزشکار دو و میدانی و قهرمان پارالمپیک، سپیده کاشانی شاعر، نصرت‏‌بیگم امین اولین بانوی مجتهده ایرانی، زهرا عجمیان کارگر زن، مرضیه حدیدچی اولین فرمانده سپاه و نماینده مجلس از جمله بانوانی هستند که در این کتاب معرفی و روایت شده‌اند که این در حالی است که جامعه بعضی از این شغل‌ها را مردانه دانسته و حتی فکرش را هم نمی‌کند زنی بتواند در این زمینه قهرمان شود.

زهرا صادقی کارآفرین روستایی، مریم نقاشان وکیل و حقوقدان، شهیده طیبه زمانی شهید دوران انقلاب، زهرا اصغری معلم، خیرالنسا صدخروی بانوی فعال در پشتیبانی دفاع مقدس، عصمت احمدیان کارآفرین موفق و فعال در پشتیبانی دفاع مقدس، مرجان نازقلیچ اولین فرماندار زن ترکمن و شهیده حادثه منا، مریم قاضی سعیدی مسئول گروه جهادی «حسنا» و از حامیان مادران باردار و معصومه اسمعیلی استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی، روان‌شناس و رئیس انجمن علمی مشاوره ایران، از دیگر بانوانی هستند که زندگی‌شان در دفتر اول کتاب «دختران ایران» روایت می‌شود.

این کتاب نه تنها بیشتر از یک قهرمان دارد؛ بلکه حتی بیشتر از یک نویسنده دارد و همین باعث می‌شود خواننده با مطالب یکنواخت روبرو نباشد. معصومه امیرزاده، مریم برزویی، فاطمه سلیمانی ازندریانی، فاطمه شایان‌پویا، سمیه عالمی، لطیفه نجاتی و مرضیه نفری نویسندگان این اثر و دبیر ادبی این کتاب که حدود ۳۰۰ صفحه دارد معصومه امیرزاده و دبیر اجرایی آن ملیحه بخشی‌نژاد است، بله! همه این افراد زن هستند!

انتهای پیام/

یادداشت| این زنان، قهرمان شغل‌های مردانه هستند!

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha