خانم امالبنینسادات میرعرب مدیر مدرسه فاطمهالزهراء سلاماللهعلیها در کلاله، در جمع طلاب جدیدالورود، با بیان اینکه اخلاق و رفتار در کنار معلومات علمی برای یک طلبه بسیار مفیدفایده است بر اهمیت دانشافزایی و تهذیب نفس در علوم دینی تأکید کرد و از طلاب خواست تا با بهرهگیری از روشهای روزآمد و ارتباط عمیق با منابع دینی، به انتقال مؤثر معارف دینی در جامعه بپردازند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / گلستان، خانم امالبنینسادات میرعرب، در جمع طلاب جدیدالورودمدیر مدرسه فاطمهالزهراء سلاماللهعلیها در کلاله، گفت: هویت طلبه با دین خدا ارتباط تنگاتنگی دارد؛ اینکه در تعریف معنای طلبگی قائل به این هستیم که طلبه، طالب و دانشجوی علوم دینی است بر همین معنا دلالت دارد.
وی گفت: طلبه باید تمام تلاش علمی خود را برای شناخت عمیق دین به کار گیرد؛ بنابراین برای رسیدن به این مقصود باید در سالهای تحصیلی خود با تمام همت خویش علوم دین را از پایه، دقیق فرا گیرد.
مدیر مدرسه فاطمهالزهرا سلاماللهعلیها در ادامه داد: قدم بعد از کسب علم، ابلاغ و اجرای علوم دین در سطح جامعه است که طلاب باید با آمادگی کامل توجه خود را برای جامعه عمل پوشاندن به علوم فرا گرفته، به کار گیرد.
وی با اشاره به تفاوت علوم دینی با علوم دیگر خاطرنشان کرد: در واقع طلبه باید عمده زمان و توان خود را به ارتباط عمیق با منابع و کتب معتبر، تلاش برای درک عمیق و صحیح آنها و در مرحله نهایی به تبلیغ دین در سطح جامعه صرف کند.
خانم میرعرب افزود: انتظار جامعه از طلبه در تربیت دینی و اخلاقی، در گره گشایی از بحرانهای اعتقادی و فکری است؛ همچنین باید دانست که برای جذب اکثریت افراد به معارف دینی، شیوه مناسب و به روز را میطلبد؛ بنابراین طلاب باید از وسایل ارتباطی مناسب بهره گرفته و کار ابلاغ را با بهترین روش اجرا کند.
وی در پایان با اشاره به اینکه طلبه فقط با معلومات خود بر دیگران اثر نمیگذارد بلکه رفتار و اخلاق او نیز مورد توجه قرار می گیرد، یادآور شد: طلبه باید با طی مراحل تهذیب و تزکیه به پالایش خود از هرگونه رذایل اخلاقی بپردازد و با تربیت نفس خویش و با استعانت از خداوند، پیشرفت چشمگیری در اجرای وظایف خود در جامعه داشته باشد.
انتهای پیام/
نظر شما