پیری جمعیت اصلی‌ترین پیامد منفی کاهش فرزندآوری است

خانم فاطمه زینلی فعال پژوهشی در حوزه جمعیت و خانواده، گفت: در برخی پژوهش‌ها، پیری جمعیت اصلی‌ترین پیامد منفی کاهش فرزندآوری بیان و گفته شده این رخداد پیامدهای جبران‌ناپذیری به‌دنبال خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / یزد، اولین نشست سیر مطالعاتی در عرصه فرزندآوری و تبیین پیامدهای کاهش فرزندآوری با حضور خانم فاطمه زینلی، فعال پژوهشی در حوزه جمعیت و خانواده، در جمع طلاب مدرسه علمیه الزهرا سلام‌الله‌علیها در بافق برگزار شد.

خانم زینلی در این نشست در ابتدا به معرفی و ترغیب طلاب به مطالعه در خصوص منابع در حوزه جمعیت پرداخت و گفت: رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی، در سال ۱۳۹۲ بیان کردند که «یکی از خطراتی که وقتی انسان درست به عمق آن فکر می‌کند، تن او می‌لرزد، این مسأله‌ جمعیّت است ... مسأله جمعیت را جدی بگیرید؛ جمعیت جوان کشور دارد کاهش پیدا می‌کند، یک جایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست، یعنی مسأله جمعیّت از آن مسائلی نیست که بگوییم حالا 10 سال دیگر فکر می‌کنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسل‌ها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست».

وی در ادامه در پاسخ به سؤال یکی از دانش‌پژوهان در خصوص پیامدهای کاهش فرزندآوری افزود: در برخی پژوهش‌ها، پیری جمعیت اصلی‌ترین پیامد منفی کاهش فرزندآوری بیان و گفته شده این رخداد پیامدهای جبران‌ناپذیری به‌دنبال خواهد داشت.

فعال پژوهشی در حوزه جمعیت و خانواده یادآور شد: کاهش تولید و رشد اقتصادی، هزینه‌های سنگین بیمه، اجرای طرح‌های حمایتی برای بازنشستگان که کشور را دچار بحران اقتصادی خواهد کرد و با کاهش نیروی کار، برای جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و حتا برای پست‌های مهم باید از افراد خارجی استفاده داشت و همچنین تغییر در بافت جمعیتی جامعه و کاهش نیروی جوان برای دفاع از امنیت و اقتدار کشور از پیامدهای کاهش جمعیت است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha