سیره همراهی حضرت زینب(س) با امام زمان(ع) باید نصب‌العین جامعه طلاب خواهر قرار گیرد

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: با معرفت و شناخت نسبت به حضرت زینب(س) می‌توان به ویژگی بارز ایشان که دفاع و همراهی با امام زمان است پی برد و این مهم را طلاب باید نصب‌العین فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی خود قرار دهند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام و المسلمین مجتی فاضل، پیش اژ ظهر امروز در نشست صمیمی با طلاب مدرسه اردبیل، میلاد حضرت زینب(س) را به پرستارانی که زینب‌گونه عمل می‌کنند، زینبیون تاریخ و کسانی که در عرصه تبیین مجاهدت می‌کنند، تبریک گفت.

وی گفت: سعی می‌شود زمینه تحقق مطالبات بانوان طلبه فراهم شود و با کمک معاونت منابع انسانی در اولین فرصت مهدکودک مدرسه علمیه اردبیل تجهیز شود تا بانوان طلبه مادر در جهاد فرزندآوری مشکلی نداشته باشند.‌

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در ادامه سخنان خود به ویژگی‌های شخصیتی حضرت زینب پرداخت و گفت: ما جامعه حوزوی برای وجود ذی‌وجود حضرت زینب(س) حتی اگر بخواهیم با جوامع دیگر هم مقایسه کنیم به عنوان یک زن، برای این شخصیت کاری انجام نداده‌ایم.
 

سیره همراهی حضرت زینب(س) با امام زمان(ع) باید نصب‌العین جامعه طلاب خواهر قرار گیرد

وی در ادامه افزود: حضرت زینب(س) از طرفی پدرش حضرت امیرالمومنین(ع) بود و به تعبیر خود تنها کسی بود که به راه‌های آسمانی آشناتر بود تا راه‌های زمینی و از طرف دیگر مادری چون فاطمه(س) داشت که سوره کوثر تنها برای ایشان نازل شد یا پیامبری پدر بزرگ ایشان بود که «لولاک لما خلقت الافلاک» برای ایشان نازل شد و سالها در کنار برادرانی چون امام حسن و حسین علیهم السلام زندگی کرد.

وی تأکید کرد: چنین کسی علی‌القاعده باید دریایی مملو از اطلاعات، فرهنگ و معارف باشد، اما در حوزه‌های علمیه چقدر غریب است و در این باره باید کارهای متعددی شود، اگر امروزه دنیا به عقب برمی‌گردد و در منجلاب حیات دنیایی و حیوانی فرو می‌رود، بخشی از آن به ما برمی‌گردد چرا که باید بیشتر در این زمینه تلاش کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران عنوان کرد: ما تمام اطلاعاتمان از حضرت زینب(س) از همان نیم روز عاشورا در کربلاست در حالی که این بانو به تعبیر برادر بزرگوارشان، حضرت اباعبدالله(ع)، عالمه غیرمعلمه هستند، این نشان می‌دهد ما بابد تلاش و کوشش بسیاری برای شناساندن این حضرت به دنیا داشته باشیم.

سیره همراهی حضرت زینب(س) با امام زمان(ع) باید نصب‌العین جامعه طلاب خواهر قرار گیرد

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل در ادامه بیان کرد: در روایتی حضرت رضا می‌فرمایند خدا رحمت کند کسانی که این کار ما را احیا می‌کنند، به امام عرض شد، چطور کار شما زنده می‌شود؟ امام فرمودند: علوم را یاد بگیرند و به بقیه یاد بدهند.

وی تاکید کرد: ما اگر به خوبی حضرت زینب(س) را بشناسیم، می‌توانیم ایشان را به دنیا نشان دهیم ما دستمان خالی است و به خوبی ایشان را نمی‌شناسیم، در بی‌وفایی این دنیا همین بس که چنین شخصیتی که دختر امیرمؤمنان(ع) و خواهر دو امام است را نمی‌دانیم کجا مدفون است؟ در سوریه است یا در مصر و حتی این مسئله نیز مجهول است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران ابراز کرد: از فرزندداری حضرت خیلی مطلع نیستیم اما از مواردی که در زندگی ایشان برجسته است و جا دارد خواهران ما به حضرت زینب(س) تاسی کنند، در بیان دفاع و محافظت از امام زمان خود، حضرت تا پای قربانی شدن خود پیش رفت و این مسئله در امور تبلیغی باید پررنگ جلوه داده شود.

وی در ادامه افزود: این قوم عنودی که در ددمنشی و دیوصفتی در هنگام شهادت امام حسین(ع) چنان به بدن بی‌جان ایشان حمله کردند که شنیده و خوانده‌ایم یک زن چقدر می‌تواند تحمل کند که در یک نیم‌روز برادران و برادرزادگان و فرزندان خود او شهید شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل افزود: در تاریخ آمده حضرت زینب(س) برای هر شهیدی که می‌آوردند؛ از خیمه بیرون می‌زد اما برای فرزندان خود نیامد و اینگونه امام زمان خود را حفظ کرد، بیرون نیامد تا حتی خجالت‌زدگی امام خود را نبیند.

سیره همراهی حضرت زینب(س) با امام زمان(ع) باید نصب‌العین جامعه طلاب خواهر قرار گیرد

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران تصریح کرد: حضرت زینب(س) در کوفه و شام در دفاع از امام سجاد، امام زمان خود سخنانی ماندگار بیان کرد و این نشان می‌دهد ما و شما در این عرصه و این زمانه می‌توانیم به حضرت زینب اقتدا کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل عنوان کرد: امروز در دفاع از امام زمان می‌توانیم به ایشان اقتدا کنیم، فرض کنید خانمی که در پشت کوه‌های آلپ در سوئیس که قطب دامداری است، آیا از اسلام و تشیع چیزی شنیده، آیا از تشیع و امام زمان چیزی می‌داند!

وی عنوان کرد: زمانی می‌گفتند بخش قابل توجهی از سناتورهای آمریکایی پاسپورت ندارند و دنیای خارج از کشور خود را تجربه نکرده‌اند و دنیا را از تلویزیون و بولتن‌های خبری که به آنها می‌دهند، می‌شناسند.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران ابراز کرد: بخش قابل توجهی از مسیحیان عالم مستضف‌اند و چیزی از اسلام، تشیع و امام زمان به گوششان نخورده است؛ چه کسی باید این اتفاق را رقم بزند، چه کسی و کجا، چه زمانی، چگونه؟ قاعدتا با دستان با کفایت شما می‌تواند رقم بخورد.
وی در خصوص آشنایی طلاب با زبان دوم، بیان کرد: این امر بسیار مهم است، دولت ترکیه روزی مرکز امپراتوری عثمانی بود، یعنی مرکز خلافت اسلامی آنجا بود، و یادگیری زبان می‌تواند ما در انتقال مفاهیم اسلامی به کشورهای دیگر موفق‌تر کند.‌
حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل تاکید کرد: طلاب خواهر بدانند در سایه‌سار جمهوری اسلامی امنیت برقرار است، اما همه در زندگی‌هایمان به امتحان های الهی مبتلا می‌شویم، به فقر و گرفتاری‌های مختلف آزمایش می‌شویم، اما مهم صبر و استقامت است، البته مسئولین حوزه تلاش دارند، دنیای آرام‌تری برای شما فراهم کنند تا در یک فضای آرام و کم‌دغدغه بتوانید تحصیل، پژوهش و تدریس کنید اما قوانین خدا حاکم است.
وی مطرح کرد: خدا آدم‌ها را در شدت و سختی خلق کرده و امیدواریم خداوند امتحان‌ها را بر ما آسان کند و در این امتحانات سربلند شویم.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در بخش پایانی سخنان خود به نکات مطرح شده توسط طلاب اشاره کرد و گفت: سرمایه حوزه علمیه، شمائید، روشنی چشم امام زمان وجود شماست و در دنیای پر از آشوبی که وجود دارد سعی شده مطالبات بانوان مثل حقوق معیشتی و نیازهای آموزشی طلبه در نظر گرفته شود. در انتهای جلسه، یکی از طلاب به شعر خوانی درباره حضرت زینب(س) پرداخت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha