مدیر حوزههای علمیه خواهران گفت: با معرفت و شناخت نسبت به حضرت زینب(س) میتوان به ویژگی بارز ایشان که دفاع و همراهی با امام زمان است پی برد و این مهم را طلاب باید نصبالعین فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی خود قرار دهند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام و المسلمین مجتی فاضل، پیش اژ ظهر امروز در نشست صمیمی با طلاب مدرسه اردبیل، میلاد حضرت زینب(س) را به پرستارانی که زینبگونه عمل میکنند، زینبیون تاریخ و کسانی که در عرصه تبیین مجاهدت میکنند، تبریک گفت.
وی گفت: سعی میشود زمینه تحقق مطالبات بانوان طلبه فراهم شود و با کمک معاونت منابع انسانی در اولین فرصت مهدکودک مدرسه علمیه اردبیل تجهیز شود تا بانوان طلبه مادر در جهاد فرزندآوری مشکلی نداشته باشند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران در ادامه سخنان خود به ویژگیهای شخصیتی حضرت زینب پرداخت و گفت: ما جامعه حوزوی برای وجود ذیوجود حضرت زینب(س) حتی اگر بخواهیم با جوامع دیگر هم مقایسه کنیم به عنوان یک زن، برای این شخصیت کاری انجام ندادهایم.
وی در ادامه افزود: حضرت زینب(س) از طرفی پدرش حضرت امیرالمومنین(ع) بود و به تعبیر خود تنها کسی بود که به راههای آسمانی آشناتر بود تا راههای زمینی و از طرف دیگر مادری چون فاطمه(س) داشت که سوره کوثر تنها برای ایشان نازل شد یا پیامبری پدر بزرگ ایشان بود که «لولاک لما خلقت الافلاک» برای ایشان نازل شد و سالها در کنار برادرانی چون امام حسن و حسین علیهم السلام زندگی کرد.
وی تأکید کرد: چنین کسی علیالقاعده باید دریایی مملو از اطلاعات، فرهنگ و معارف باشد، اما در حوزههای علمیه چقدر غریب است و در این باره باید کارهای متعددی شود، اگر امروزه دنیا به عقب برمیگردد و در منجلاب حیات دنیایی و حیوانی فرو میرود، بخشی از آن به ما برمیگردد چرا که باید بیشتر در این زمینه تلاش کنیم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران عنوان کرد: ما تمام اطلاعاتمان از حضرت زینب(س) از همان نیم روز عاشورا در کربلاست در حالی که این بانو به تعبیر برادر بزرگوارشان، حضرت اباعبدالله(ع)، عالمه غیرمعلمه هستند، این نشان میدهد ما بابد تلاش و کوشش بسیاری برای شناساندن این حضرت به دنیا داشته باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل در ادامه بیان کرد: در روایتی حضرت رضا میفرمایند خدا رحمت کند کسانی که این کار ما را احیا میکنند، به امام عرض شد، چطور کار شما زنده میشود؟ امام فرمودند: علوم را یاد بگیرند و به بقیه یاد بدهند.
وی تاکید کرد: ما اگر به خوبی حضرت زینب(س) را بشناسیم، میتوانیم ایشان را به دنیا نشان دهیم ما دستمان خالی است و به خوبی ایشان را نمیشناسیم، در بیوفایی این دنیا همین بس که چنین شخصیتی که دختر امیرمؤمنان(ع) و خواهر دو امام است را نمیدانیم کجا مدفون است؟ در سوریه است یا در مصر و حتی این مسئله نیز مجهول است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران ابراز کرد: از فرزندداری حضرت خیلی مطلع نیستیم اما از مواردی که در زندگی ایشان برجسته است و جا دارد خواهران ما به حضرت زینب(س) تاسی کنند، در بیان دفاع و محافظت از امام زمان خود، حضرت تا پای قربانی شدن خود پیش رفت و این مسئله در امور تبلیغی باید پررنگ جلوه داده شود.
وی در ادامه افزود: این قوم عنودی که در ددمنشی و دیوصفتی در هنگام شهادت امام حسین(ع) چنان به بدن بیجان ایشان حمله کردند که شنیده و خواندهایم یک زن چقدر میتواند تحمل کند که در یک نیمروز برادران و برادرزادگان و فرزندان خود او شهید شدند.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل افزود: در تاریخ آمده حضرت زینب(س) برای هر شهیدی که میآوردند؛ از خیمه بیرون میزد اما برای فرزندان خود نیامد و اینگونه امام زمان خود را حفظ کرد، بیرون نیامد تا حتی خجالتزدگی امام خود را نبیند.
نظر شما