حضرت زینب سلاماللهعلیها، بهترین الگو برای ایستادگی در برابر ظالمان و ستمپیشگان هستند. تمامی زنان مبارز مسلمان در تاریخ اسلام با الگوپذیری از سیره و منش ایشان توانستهاند به اهداف والای خود در مبارزات اجتماعی و سیاسی دست پیدا کنند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / مرکزی، خانم زهرا مدنی، مدیر مدرسه علمیه فاطمهالزهرا سلاماللهعلیها در ساوه در یادداشتی ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها و روز پرستار، به موضوع "حضرت زینب اسوه زنان مقاومت" پرداخت.
مدنی در این یادداشت آورده است:
مهمترین ویژگیهای شخصیتی حضرت زینب سلاماللهعلیها را میتوان شجاعت و روشنگری دانست. ایشان با شجاعت و شفافیتی که در کلام و سخن خود داشتند، توانستند راه، مسیر و شیوه حقیقی اهل بیت سلاماللهعلیها را زنده نگه دارند و اسلام ناب محمدی صلیاللهعلیهوآله را از خطر انحراف و تحریف نجات دهند.
حضرت زینب سلاماللهعلیها در سال ۶۲ هجری قمری و تنها یک سال پس از نهضت عاشورا وفات کردند. ایشان نمادی از مقاومت در برابر ظلم، پایداری بر سر ایمان و اعتقاد راسخ به هدف متعالی خویش بودند و بهترین الگو برای ایستادگی در برابر ظالمان و ستمپیشگان هستند. تمامی زنان مبارز مسلمان در تاریخ اسلام با الگو پذیری از سیره و منش ایشان توانستهاند به اهداف والای خود در مبارزات اجتماعی و سیاسی دست پیدا کنند.
آن حضرت، در حادثه روز عاشورا به عنوان یار و یاور برادرش بزرگوارش، حضرت سیدالشهدا علیهالسلام شرکت داشت و در آن مبارزه خونین، نقش تاریخی خود را با صبر و بردباری و پرستاری از زخمیها و مجروحین و... ادامه داد و با شجاعت بینظیر و استقامت همانند کوه در کنار برادرزاده ارجمندش حضرت سیدالساجدین علیهالسلام به ادای وظیفه دینی پرداخت.
حضرت زینب سلاماللهعلیها در عبادت و پرستش مانند مادرش فاطمه زهرا سلاماللهعلیها بود. هیچگاه تهجّد و نماز شبش ترک نشد. آنچنان به عبادت اشتغال ورزید که ملقّب به «عابده آل علی» شد.
از منظر اسلام یکی از مهمترین وظایف بانوان پاسداری از حریم حجاب و عفّت است.
حجاب و عفاف حضرت زینب سلاماللهعلیها به گونهای بوده است که علّامه مامقانی در این باره میگوید: حضرت زینب سلاماللهعلیها در حجاب و عفاف، یگانه روزگار بود، شخصی از مردان در زمان پدرش و برادرانش تا روز عاشورا او را ندیده بود.
انتهای پیام/
نظر شما