کادرسازی و ساماندهی اساتید در دستور کار قرار گرفت

خانم راضیه سلطان‌عباسی‌ندوشن مدیر حوزه علمیه خواهران در هرمزگان، گفت: جلسه فصلی اجلاس مدیران و معاونان آموزشی برگزار شد کادرسازی و ساماندهی اساتید در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم راضیه سلطان‌عباسی‌ندوشن طی گفت‌وگویی از برگزاری جلسه فصلی اجلاس مدیران و معاونان آموزشی با رویکرد کادرسازی و ساماندهی اساتید خبر داد و ضمن اشاره به اهمیت کادرسازی اساتید بیان کرد: در این جلسه اساتید به تفکیک رشته به ۱۲ رشته و ۱۲ گروه تقسیم شدند و طبق این تقسیم‌بندی، اساتید در گروه‌های خاص قرار گرفتند که این گروه‌ها دارای یک دبیر علمی و یک سرگروه هستند.

وی ادامه داد: دبیر گروه، معاون‌های آموزش مدارس بوده و استادی که بالاترین امتیاز علمی در حیطه سطح سه یا سطح چهار داشته و از نظر پژوهش و تحقیق هم توانمند بوده و در دوره‌های مختلف شرکت کرده به عنوان سرگروه انتخاب شده است.

مدیر حوزه علمیه خواهران در استان هرمزگان، ضمن اشاره به فعالیت اساتید در گروه‌ها اظهار کرد: اساتید با هدف ارتقای درجه علمی، در رشته‌ها و گرایش‌های خود، به صورت تخصصی در گروه‌ها تبادل تجربیات و  هم‌افزایی دارند.

وی جبران کمبود اساتید را از ضروریات خواند و افزود: با توجه به تبادل صورت گرفته با مدیران و معاونان مقرر شد مدارسی که از نظر استاد مشکل دارند، بتوانند امسال در سال جاری مدارس دیگر را پوشش دهند و برای تحقق این امر از اساتیدی که جذب آموزش و پرورش شده‌اند نیز به صورت آنلاین تا زمان کادرسازی بهره ببرند.

این استاد حوزه و دانشگاه، دوره‌های مهارتی ارتباط مؤثر را از دوره‌های ضروری مقطع سیکل خواند و گفت: اساتید برای مقطع سیکل، علاوه بر توان علمی نیاز است که دوره‌های مهارتی و ارتباط مؤثر و ارتباط با جوانان را نیز بگذرانند.

وی ضمن تأکید بر رفع مشکل کمبود اساتید بیان کرد: مدارس شهرهای بشاگرد، جاسک و پارسیان از جمله مدارس علمیه‌ای هستند که با کمبود استاد مواجه‌اند و باید تا سال آینده این کمبود برطرف شود.

خانم سلطان‌عباسی‌ندوشن، ادامه داد: باید از ظرفیت هر بوم زیست و محله برای برطرف کردن این کمبود استفاده کرد؛ به گونه‌ای که از هر شهر فارغ‌التحصیلان سطح سه و بالاتر را رصد و برای استادی تربیت کرد.

وی تصریح کرد: باید بررسی کرد چه تعداد از طلاب در منزل هستند، چه تعداد ارگان‌های دیگر مشغول و چه تعداد فارغ التحصیل و در حال تحصیل سطح سه هستند و از این طریق آمار دقیق تهیه و برای جذب اساتید بهره برد.

مدیر حوزه علمیه خواهران در استان هرمزگان، اذعان کرد: برای ساماندهی ضرورت دارد که اساتید مورد ارزیابی قرار بگیرند تا توانمندی آنان در درسی که ارائه می‌دهد، محرز شود.

وی در پایان، داشتن زی‌طلبگی را از مهم‌ترین شاخصه‌های یک استاد دانست و یادآور شد: فارغ‌التحصیلان و طلاب باید دارای زی کامل طلبگی بوده تا بتوان در جذب اساتید از آنان بهره برد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha