استاد مهران توکلی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای در شهرستان ساوه، گفت: اولین مسأله در هوش مصنوعی تحقیق و پژوهش است و برای موفقیت در زمینه هوش مصنوعی به افراد کاوشگر نیاز داریم.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / مرکزی، به همت معاونت پژوهش مؤسسه آموزش عالی حوزوی ریحانهالرسول سلاماللهعلیها در ساوه و در آستانه آغاز هفته کتاب و کتابخوانی، کارگاهی با عنوان "آموزش هوش مصنوعی" با حضور استاد مهران توکلی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای در شهرستان ساوه، برگزار گردید.
آقای توکلی در ابتدا به بیان اهمیت تحقیق و پژوهش پرداخت و افزود: اولین مسأله در هوش مصنوعی تحقیق و پژوهش است.
وی در ادامه بیان کرد: رهبر معظم انقلاب بر اهمیت تحقیق و علم بسیار تأکید دارند، این سؤال پیش میآید که چرا باید به سمت یادگیری هوش مصنوعی قدم برداریم و اینکه امروزه بزرگترین منبع دنیا داده و اطلاعات در دسترس است؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت: هوش مصنوعی نحوه کار، زندگی و تعامل ما را تغییر میدهد و بهشدت در حال رشد است پس باید خود را در این زمینه رشد دهیم.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای در شهرستان ساوه، افزود: برای موفقیت در زمینه هوش مصنوعی به افراد کاوشگر نیاز داریم و افرادی آینده را کنترل خواهند کرد که به داده و اطلاعات بیشتر و بهتری دسترسی داشته باشند.
وی در در پایان به معرفی چند سایت پیرامون هوش مصنوعی و نحوه استفاده از آن ها پرداخت و در ادامه به شخصیت بینظیر شهید فخریزاده که یکی از افراد بسیار موفق در عرصه هوش مصنوعی بودند اشاره کرد و گفت: شهید فخریزاده معتقد بود که کشور را طبق فرمایشات رهبری به سمت دانشبنیانی ببرد.
انتهای پیام/
نظر شما