برگزاری دو رویداد علمی ویژه اساتید پژوهشگر، معاونین پژوهش استان‌ها و کتابداران حوزه‌های خواهران

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران از برگزاری رویداد علمی ویژه اساتید پژوهشگر و معاونین پژوهش استان‌ها و کتابداران در شهر مشهد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم فاطمه‌کبری متولیان از برگزاری دو رویداد علمی ویژه اساتید پژوهشگر و معاونین پژوهش استان‌ها و کتابداران کتابخانه های حوزه های علمیه در شهر مشهد خبر داد.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور اظهار کرد: این دو رویداد علمی در بیست و چهارم و بیست و پنجم آبان‌ماه، ویژه اساتید پژوهشگر با حضور معاونین پژوهشی استانی و کتابداران، با هدف ارتقای مستوای دانشی  و مهارتهای پژوهشی در جوار حرم مطهر رضوی، برگزار شد.

متولیان درباره دوره علمی اساتید پژوهشگر گفت: این رویداد با تبیین اهداف علمی پژوهشی آغاز و با برگزاری کارگاه مهارت‌افزایی، کاربرد هوش مصنوعی در منبع‌یابی و فیش‌نویسی و کارگاه پژوهشی شیوه تدوین ساختار علمی مقاله توسط اساتید مبرز کشوری مانند حجت الاسلام و المسلمین فاضل مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور، آقای موسوی مهر مدرس سطوح عالی فقه و اصول حوزه خراسان، خانم حاجی اسماعیلی عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده، آقای حلیمی رئیس دانشکده الهیات دانشگاه ساری، آقای واسطی مدرس پژوهشکده حکمت و دین پژوهی و سیدمهدی روحبخش متخصص رشد کسب و کارهای خلاق ادامه یافت.

وی اضافه کرد: اساتید این دوره با تمرکز بر روش پژوهش تخصصی در گرایش های فقه و اصول، تفسیر علوم قرآنی و مطالعات زن و خانواده  ‌ به صورت کارگاهی و با رویکرد کاربردی، فنون تخصصی نگارش علمی را بیان کردند.

متولیان با اشاره به اهمیت خروجی محور بودنِ این رویداد یادآور شد: در این دوره فعالیت‌های علمی در قالب مقاله برای پژوهشگران شرکت‌کننده  تعریف شده است که با حمایت اساتید دوره ادامه خواهد یافت.

وی همچنین در خصوص اولین دوره آموزش تخصصی و مهارتی کتابداران گفت: دوره آموزش تخصصی و مهارتی کتابداران با تدریس استاد محترم؛ سید مهدی طاهری دانشیار و عضو هیات علمی گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه علامه طباطبایی(ره)، با ارائه سرفصل های مفهوم کتابخانه از گذشته تا کنون، ساختار و انواع کتابخانه، کارکردها و اقدامات اصلی کتابخانه ها، از کتابخانه سنتی تا کتابخانه هوشمند، مفهوم کتابخانه های هوشمند، هوشمند سازی و گرایش های مرتبط با آن، کتابداران هوشمند، توسعه کتابخانه های هوشمند در حوزه های علمیه خواهران، کاربرد هوش مصنوعی در فرایند پژوهش و پرامپت نویسی برگزار شد.

متولیان ادامه داد: کتابداران با ارتقاء سطح دانش تخصصی و مجهز شدن به علم اطلاعات، کتابخانه ها را به سمت کتابخانه های هوشمند سوق داده و نقش مشاوران پژوهشی مراجعه کنندگان در یافتن منابع فیزیکی و دیجیتالی و بهره گیری از ابزارهای نوین پژوهشی را ایفا می کنند.

شایان ذکر است، زیارت حرم مطهر رضوی و بهره مندی از اطعام تبرکی برای شرکت‌کنندگان فراهم گردید که مورد استقبال قرار گرفت.

انتهای پیام/

برگزاری دو رویداد علمی ویژه اساتید پژوهشگر، معاونین پژوهش استان‌ها و کتابداران حوزه‌های خواهران

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha