اولین نشست سیر مطالعاتی آثار مقام معظم رهبری در ساوه

به همت معاونت پژوهش موسسه آموزش عالی ریحانه‌الرسول سلام‌الله‌علیها در ساوه سیر مطالعاتی آثار مقام معظم رهبری مدظله‌العالی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / مرکزی، به همت معاونت پژوهش مؤسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه‌الرسول سلام‌الله‌علیها در ساوه و به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی سیر مطالعاتی آثار مقام معظم رهبری مدظله‌العالی امروز برگزار شد.

در ابتدا خانم کرمی با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی به بیان و توضیح کتاب من و کتاب؛ نوشته دفتر برنامه‌ریزی انتشارات سوره مهر پرداخت.

وی اظهار داشت: این کتاب که از بیانات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی به نگارش درآمده است، در چهار فصل با عنوان‌های: اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی، من و کتاب، نقد وضع موجود و چه باید کرد تنظیم شده و فصل پنجم و ششم به یادداشت‌ها و دست‌خط‌های ایشان در کتاب‌های مختلف (عمدتا با موضوع دفاع مقدس) اختصاص یافته است.

کرمی گفت: همچنین در دو فصل آخر، کتاب‌هایی از قبیل جنگ پابرهنه، پابه‌پای باران، زنده باد کمیل، جشن حنابندان، فرمانده من و... مورد توجه رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی قرار گرفته است.

مدیر مؤسسه آموزش عالی ریحانة‌الرسول سلام‌الله‌علیها در ساوه افزود: در بخشی از متن این کتاب می‌خوانیم "متأسفانه کتابخوانی، جز در بین یک عده از اهل علم و اهل تحصیل و اشخاصی که به طور قهری با کتاب سر و کار دارند، یک کار رایج و روزمره به حساب نمی‌آید؛ در حالی که کتابخوانی باید مثل خوردن و خوابیدن و سایر کارهای روزانه در زندگی مردم وارد بشود."

در ادامه این جلسه کتاب عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی_اسلامی(نقش و رسالت زن ۱) برگرفته از بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی توسط خانم صمدی جمیل توضیح داده شد.

صمدی جمیل بیان کرد : این کتاب در قالب پنج فصل و با عناوین عفّت و حیا، روابط زن و مرد، حجاب و پوشش، کشف حجاب و بی‌بندوباری، و روش برخورد با بی‌بندوباری، ارائه شده است.

وی گفت: حجاب، مقوله‌ای فرهنگی است و هـرگونه اشاعه و تصمیم‌گیری و تبلیغ درباره‌ آن و در مورد آن، باید تدریجی، مستمر، عمیق، همه‌جانبه و مدبّرانه باشد.

صمدی جمیل ابراز داشت: در این کتاب دیدگاه‌های رهبری بعنوان امام امّت و چشم بصیر و دیده‌بان نظام در این زمینه استخراج شده است.

وی در پایان یادآور شد: در استخراج، گردآوری و دسته‌بندی سخنان معظّمٌ‌له و ارائه‌ آن در قالب اثر حاضر، تمامی سخنرانی‌ها و پیام‌های ایشان درباره‌ زنان، از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تا سال 1392حتّا سخنانی که بعضاً رسانه‌ای نشده است؛ مانند توصیه‌هایی که هنگام خواندن خطبه‌ عقد به جوانان داشته‌اندـ امّا در مخزن اسناد دفتر معظّمٌ‌له موجود بوده، مورد بررسی قرار گرفته است که حجم گسترده‌ آن‌ها، توجّه و اهتمام رهبر معظّم انقلاب را نسبت به مسائل زنان نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha