معاونت فرهنگی و تبلیغی حوزههای علمیه خواهران گفت: زنان نقش بیبدیلی در روایتگری دارند و میتوانند به خوبی این مسئولیت را بر عهده بگیرند و تمامی اقشار جامعه را با خود همراه کنند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، معاونت فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران رویداد مهمی را در زمینه روایتگری پیشرفت کشور برگزار کرد.
هدف از این رویداد، انتقال تجربیات و دستاوردهای توسعه و پیشرفت جامعه ایرانی، علیرغم تمامی تحریمها و کارشکنیهای جهانی است، این اقدام، علاوه بر تقویت هویت ملی، توانمندیها، ارزشهای جامعه ایرانی را در زمینههای مختلفی از جمله پزشکی، کشاورزی، صنعتی و نظامی به مردم کشور و جهانیان معرفی میکند.
این عرصه تبلیغی پس از حدود یک سال رایزنی و مذاکره با معاونت فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با توجه به تأکیدات و منویات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین، دورههای روایتگری پیشرفت بهطور مشترک برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران در گفتوگویی خبری اظهار کرد: با توجه به تجربیات قبلی در زمینههای مختلف مانند راهیان نور و روایتگری دفاع مقدس، ما بر این باوریم که زنان نقش بیبدیلی در روایتگری دارند و میتوانند بهخوبی این مسئولیت را به عهده بگیرند و تمامی اقشار جامعه را با خود همراه کنند.
وی افزود: زنان قادرند موضوعات و مسائلی را که ممکن است توسط مردان نادیده گرفته شود، به تصویر بکشند و بیان کنند، به منظور تحقق این هدف، با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و توجه به دغدغههای سران و مسئولان سپاه، اولین اردوی سه روزه راویان پیشرفت با حضور فرهیختگان جامعه حوزوی استان تهران در روز یکشنبه ۲۷ آبانماه به سمت عسلویه برگزار شد.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه تأکید کرد: عسلویه به عنوان یکی از مراکز مهم صنعتی و اقتصادی ایران، به ویژه در حوزه نفت و گاز، نه تنها به عنوان یک نقطه استراتژیک در اقتصاد کشور شناخته میشود بلکه میتواند به عنوان الگوی توسعهای برای پیشرفت و اعتلای جامعه ایرانی عمل کند.
حجتالاسلام والمسلمین رجبی بیان کرد: بازدید زنان از این منطقه و روایت تجربیات آنها میتواند تأثیرات عمیق و مثبتی بر جامعه ایرانی، بهویژه بر نوجوانان و جوانان و حتی مسئولان کشور داشته باشد.
وی افزود: زنان میتوانند با به اشتراکگذاری تجربیات و داستانهای خود در رسانهها و شبکههای مختلف اجتماعی، روحیه همکاری و حمایت از کشور عزیزمان ایران را تقویت کنند.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران ابراز کرد: آنها میتوانند با بیان چالشها و مشکلات این منطقه، به سیاستگذاران و تصمیمسازان کمک کنند تا برنامههای مؤثرتری برای بهبود شرایط زندگی و کار در این منطقه فراهم کنند.
در پایان، حجتالاسلام والمسلمین رجبی مطرح کرد: این برنامه در سطوح مختلف پیشرفت کشور توسط زنان در دو گروه فرهیختگان جامعه حوزوی خواهران استان تهران و قم ادامه خواهد یافت تا زنان نه تنها به روایت پیشرفت و اقتدار کشور بپردازند بلکه با بیان چالشها و مشکلات موجود، به تصمیمسازان کمک کنند تا برنامههای موثرتری برای بهبود شرایط زندگی و کار در این مناطق فراهم آورند.
انتهای پیام/
نظر شما