حوزه‌های علمیه پناهگاه مردم باشند

حجت‌الاسلام جوانی، مدیرکل اداره مطالعات و مهندسی فرهنگی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور، در سخنانی گفت: حوزه‌های علمیه مانند مساجد باید قرارگاه و پناهگاه مردم حتا در ساعات غیر آموزشی باشند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام جوانی، مدیرکل اداره مطالعات و مهندسی فرهنگی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور در سفر به استان چهارمحال و بختیاری با مدیران و معاونین فرهنگی مدارس علمیه استان دیدار کرد.

مدیر کل اداره مطالعات و مهندسی فرهنگی مرکز مدیریت کشور در بخش اول سخنانش تولید محتوا را اصلی‌ترین اهداف برنامه‌های ۵ ساله  دانست و طراحی نظام فرهنگی و تبلیغی، اطلس فرهنگی و تبلیغی، و نمایش وضعیت فرهنگی تمامی استان‌ها، و شهرستان‌ها، در ابعاد مختلف و ارگان‌های مختلف آن استان، مطالعات حجاب و عفاف، تدبیر برنامه‌های فرهنگی در استان‌ها از طریق آموزش‌های آینده‌پژوهی و رصد، و جهت‌دهی مطلوب در همه‌ زمان‌ها، و پیشگیری از جنگ نرم دشمن، برنامه‌ریزی رصد فرهنگی استان‌ها پیرامون موضوعات خاص و سنجش میدانی با ارسال پرسشنامه، طراحی الگوی فرهنگ‌سازی در سال ۱۴۰۳ با عنوان مبلغ موفق، و معرفی مبلغ برتر، و استخراج الگوهای مبلغ موفق، نیازسنجی فرهنگی ناظر به موضوعات مختلف فرهنگی تبلیغی مورد نیاز استان‌ها، درنظر گرفتن مطالعات تربیتی در بخش فرهنگی را بعنوان مهم‌ترین زیر ساخت‌های درحال بررسی و اقدام عنوان نمود و افزود: با توجه به اهمیت ابعاد مهم فرهنگی و تبلیغی باید اداره کل مطالعات و مهندسی فرهنگی در خدمت  تبلیغ باشد.

حجت‌الاسلام جوانی بخش دوم سخنان خود را به بحث آموزش مبلغان اختصاص داد و ایجاد زیرساخت‌های اولیه که ۵۰ درصد صورت پذیرفته است را پیش نیاز  مبحث تبلیغ دانست.

وی نظر سنجی در استان چهارمحال و بختیاری را بسیار خوب ارزیابی کرد و در این مورد اشاره کرد که ظرفیت خوبی برای توانمندسازی مبلغات وجود دارد.

مدیر کل اداره مطالعات و مهندسی فرهنگی مرکز مدیرت کشور در ادامه افزود: قرارگاه‌های فرهنگی و تشکل‌ها و گروه‌های تبلیغی مهم‌ترین بُعد تبلیغی یک مدرسه علمیه می‌باشد و مدارس قرارگاهی، در بافت شهر و منطقه پیرامونی خود تأثیر گذارتر هستند و بسان یک موجود زنده در زندگی افراد و مخصوصاً نوجوانان و دختران و بانوان تأثیر می‌گذارند.

وی حوزه‌های علمیه را مانند مساجد دانست که باید قرارگاه و پناهگاه مردم حتا در ساعات غیر آموزشی باشند.

حجت‌الاسلام جوانی غنی‌سازی قرارگاه‌های فرهنگی مساجد و آموزش و پرورش را با برنامه‌های فرهنگی، هنری و ورزشی، بویژه جلسات روضه خانگی در هیئات و ایام فاطمیه و ایجاد پناهگاه تربیت معنوی برای بانوان از هر قشری بصورت غیر مستقیم و با برخورد صحیح را طعم دینداری به مخاطب چشاندن، دانست.

حجت‌الاسلام جوانی در پایان تأکید کرد: کار فرهنگی نرم و غیر مستقیم، عالمانه، متفکرانه و حکیمانه است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha