اجلاسیه مدیران و معاونین  فرهنگی-تبلیغی استان چهارمحال و بختیاری با حضور معاون فرهنگی- تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران کشور برگزار شد

اجلاسیه مدیران و معاونین  فرهنگی-تبلیغی استان چهارمحال وبختیاری با حضور معاون فرهنگی- تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران کشور جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای رجبی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران /  چهارمحال و بختیاری، اجلاسیه مدیران و معاونین فرهنگی_تبلیغی استان چهارمحال و بختیاری با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای رجبی، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران در کشور برگزار شد.

در ابتدای این دیدار سرپرست حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری خدمت میهمانان محترم عرض خیر مقدم و خوشامدگویی داشت و از حضور معاون محترم فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران به استان تشکر و قدردانی کرد.

در ادامه یکی از مدیران مدارس علمیه و یکی از معاونین فرهنگی مدارس علمیه استان به نمایندگی از مدیران و معاونین فرهنگی به بیان نظرات و پیشنهادات و سؤالات خود پرداختند.

در این دیدار حجت‌الاسلام رجبی با تبیین و تفسیر آیاتی از قرآن نظیر آیه ۵۰ از سوره مبارکه طه و آیه ۱۶۹سوره مبارکه بقره و همچنین آیه شش سوره انشقاق، ربوبیت را یک سیر خلقت تا کمال دانسته و اینکه انسان بعد از یک رنج و سختی خداوند را ملاقات می‌کند.

وی در ادامه گفت: بیان سیمای انسان‌ها در سه گروه مؤمن، کافر و منافق در ابتدای سوره بقره نشان می‌دهد اگر انسان  مؤمنانه بخواهد حرکت کند، "وَ هَیِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا" این حرکت از وضعیت نامطلوب به مطلوب است و از طرفی حُکما خودِ حرکت را نیز کمال دانسته و منظور کمال ثانویه و حرکت از قوه به فعل و به وضعیت مطلوب رسیدن بصورت تدریجی است در اینصورت مؤمن هیچگاه توقف ندارد و نو وپویا است و تکاپو دارد و با موانع می‌جنگد. نگاه مؤمن  بنی‌اسرائیلی نیست، در صورتی که منافق حرکت اسرائیلی دارد وقتی به غنیمت مادی برسد حرکت می‌کند و حرکت منافق و کافر درواقع سقوط است نه حرکت، چنانچه سیمای منافقین در سوره نساء اینگونه بیان شده است: "إِنَّ ٱلمُنَفِقِینَ فِی ٱلدَّرکِ ٱلأَسفَلِ" یعنی سیری اگر هم هست قهقرایی و رو به نابودی است. اما حرکت مؤمن صعودی، نو و پویا، و رو به کمال است.

وی وضعیت انسان در سیرالی‌الله را در قالب چهار نوع موضع‌گیری دانست و افزود: گروه اول انسان‌هایی هستند که در رسیدن به وضعیت مطلوب؛ دشمن را می‌بینند و راهی جز تسلیم نمی‌بینند و نتیجه آن ذلت و نابودی است و آسایش کوتاه و حیوانی خواهد داشت. گروه دوم در برابر ناملایمات هجرت می‌کنند و موقعیت مکانی را تغییر می‌دهد و با هر شخصی معاشرت نمی‌کنند ونتیجه‌ای در برندارد. گروه سوم جامعه را در حال  دگرگونی و تغییر و خیزش و خروش می‌بیند  ولی در نقشه و محتوای مسیر به ایدئولوژی‌های نادرست گرایش پیدا می‌کنند و منجر به تغییر تفکر غربی و بظاهر زیبا هستند. حال انسان باید بنگرد آیا آن‌ها خودشان دراین راه موفق بوده‌اند؟! ... گروه چهارم با غنای قرآن و کتاب‌الله و معارف اهل‌بیت علیهم‌السلام  همان کشف محمدی(ص) غایت طلبگی را می‌فهمد که همان  ترویج کردن و روی خودمان کارکردن و تبلیغ کردن است.

وی در ادامه افزود: نفسانیات مهم‌ترین مانع این راه بوده و نباید خودی در کار باشد و حضرت امام خمینی رحمت‌الله‌علیه نیز به این امر اشاره دارند که اگر همه انبیاء در یک مکان باشند کوچک‌ترین اختلافی بینشان نیست.

یادآور می‌شود؛ حجت‌الاسلام والمسلمین رجبی در پایان این اجلاسیه پاسخگوی سؤالات و نظرات مدیران و معاونین فرهنگی مدارس بودند و به پنج نفر از معاونین فرهنگی فعال، کمک هزینه سفر کربلا اهدا شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha