به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج یک نشست بصیرتی با موضوع هویت طلبلگی با حضور حجتالاسلام والمسلمین عباس بابایی، در مدرسه علمیه نورالزهرا سلاماللهعلیها در تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / تهران، به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج یک نشست بصیرتی با حضور حجتالاسلام والمسلمین عباس بابایی و 60 نفر از طلاب، کادر، اساتید و بسیجیان، روز گذشته 29 آبانماه، در مدرسه علمیه نورالزهرا سلاماللهعلیها تهران برگزار شد
در این نشست حجتالاسلام والمسلمین بابایی، به بیان مطالبی در خصوص هویت طلبگی پرداخت و بیان داشت: یکی از شورانگیزترین قصههایی که در عالم هستی وجود دارد قصه سلوک انسان است در جایگاهی که باید به آن برسد.
وی افزود: انسان باید ظرفیتهای فراوانی که خداوند در وجود او نهادینه کرده را آزاد کند تا بتواند همنشنین انبیاء الهی بشود.
استاد بابایی در ادامه بیان کرد: در راستای این قصه شورانگیز یک قصه پرغصه هم وجود دارد و آن این است که از ابتدای خلقت تا همین لحظه بسیاری از انسانها نه تنها به سمت آنچه باید برای آن حرکت میکردند بلکه در خلاف آن طی مسیر داشتهاند.
وی در ادامه مطرح کرد: انسان باید بتواند به این سؤال مهم که، از کجا آمدهام آمدنم بهر چه بود؟ پاسخ دهد. اگر انسان نتواند به این سؤالات واضح پاسخ دهد نمیتواند به سؤالات واضح و لو رفته شب اول قبر هم پاسخ دهد.
حجتالاسلام بابایی بیان کرد: اگر انسان بتواند هویت و شخصیت خود را در عالم هستی پیدا کند به آسمان میرسد. شهید طهرانیمقدم، رشدهای خیرهکنندهایی داشتند. چرا؟ چون جایگاه خود را در عالم هستی پیدا کردند.
وی تشریح کرد: مهمترین بحثی که در عالم هستی وجود دارد مسأله انسانسازی است و انسانسازی دو مرحله دارد: ۱. نسبت به خود و ۲. نسبت به دیگران، و بلندمرتبهترین افراد انبیاء و اولیاء الهی بودند چرا؟ چون ابتدا از مرحله اول(خودسازی) گذشتند و بعد به دستور خداوند بلند مرتبه وارد مرحله دوم (انسانسازی نسبت به دیگران) شدند و آنها را هدایت و راهنمایی کردند.
استاد بابایی در ادامه گفت: کار انسانسازی به دست پزشک و مهندس و... انجام نمیشود بلکه بهدست شخصی انجام میشود که خود را در جایگاه سرباز امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف میبیند.
وی افزود: دو مورد از مهمترین شغلهای نزدیک به انبیا، معلمی(هدایتگری) و مادری است و طلبه به گونهایی هم معلم و هم مادر است.
حجتالاسلام بابایی در پایان به بیان یکی از روایات امیرالمؤمنین علی علیهالسلام پرداخت و در راستای اولویتبندی نکاتی را شرح داد و گفت: یک وقتهایی وجود دارد که انسان یک بلا و سختی به زندگی وارد میشود که لازم است برای رفع این مشکل از مال خود هزینه کند.
وی یادآور شد: حضرت علی علیهالسلام میفرمایند: "مال خود را سپر بلای جان خود کنید" و یک وقتهایی هست که یک بلای سنگینتری زندگی ما را تحتالشعاع قرار میدهد که ما باید از بین دین و جان خود یکی را انتخاب کنیم و حضرت علی در این خصوص میفرمایند: "جانتان را فدای دین خود کنید" اگر دین باشد مال و جان هم ارزش پیدا میکند و انسانی که دین خود را از دست بدهد هلاک شده است.
انتهای پیام/
نظر شما