
خانم خدیجه غلامی، مدیر مدرسه ریحانهالرسول سلاماللهعلیها، گفت: کارگاه زوج درمانی در راستای رابطه صحیح بین زوجین، در جزیره قشم برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران / هرمزگان، خانم خدیجه غلامی، بیان کرد: کارگاه زوج درمانی ویژه مربیان، فعالان، طلاب و مبلغین بزرگترین جزیره ایرانی خلیج فارس با هدف تسلط آنان بر مفاهیم نظری و عملی زوج درمانی و تعامل و ارتباط برقرار کردن بهتر زوجین با یکدیگر با تلاش مدرسه علمیه ریحانهالرسول سلاماللهعلیها خواهران در قشم برگزار شد.
مدیر مدرسه علمیه ریحانهالرسول سلاماللهعلیها در قشم، با اشاره به اینکه اصلیترین رکن و شاخصه جوامع بشری خانواده است، اظهار داشت: دین مقدس اسلام نیز این نهاد را بستر انتقال مفاهیم و آموزههای اخلاقی و دینی به نسلهای آینده میداند.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی چهار روزه، شناخت اختلالات شخصیت و خلق و اثر آن بر روابط زوجین، آموزش مهارتهای ارتباط مؤثر در همسران، راههای حفظ زندگی مشترک پس از روابط فرا زناشویی، آموزش مهارتهای زناشویی، تبیین ارزشها و آموزههای اسلامی و دینی و الگوپذیری از سبک زندگی اسلامی برای آرامش کامل برای ادامه زندگی متعالی برخاسته از فضیلتهای معنوی است.
خانم غلامی توضیح داد: آشنایی با مفاهیم و نظریههای زوج درمانی و راهبردهای مصاحبهای، چگونگی افزایش ارتباط میان زوجین، مصاحبه و تشخیص اختلافات زوجین، ابزارهای سنجش اختلافات و مشکلات زوجین، مشکل گشایی فرآیند حل مسأله زوجین، طراحی روش درمان و مداخلات درمانی از دیگر برنامههای زمانبندی شده در این کارگاه آموزشی بود.
وی اضافه کرد: این کارگاه به مدت ۲۰ ساعت با دعوت از عضو هیأت مدیره انجمن سلامت جنسی برای ۳۵ نفر از طلاب و مبلغان و بانوان فعال فرهنگی این جزیره برگزار شد.
استاد حوزه گفت: زوج درمانی، یک بخش تخصصی در حیطه روان درمانی است که به طور خاص بر رفع معضلات و بهبود دینامیکهای ارتباطی بین زوجین تمرکز دارد.
وی تصریح کرد: این شیوه درمانی به زوجهایی که به تنهایی از عهده حل مشکلات خود برنمی آیند، کمک میکند تا از طریق گفتوگو در محیطی امن و با حضور یک متخصص آموزش دیده، درباره احساسات، افکار و انتظارات خود صحبت کنند.
خانم غلامی افزود: با توجه به تنوع رویکردها در زوج درمانی، که از حدود نیم قرن پیش تاکنون توسعه یافتهاند، روان درمانگران مختلفی تلاش کردهاند تا با استفاده از تکنیکهای متفاوت، به زوجها در عبور از چالشهایشان یاری رسانند.
وی بیان کرد: در واقع هدف از استفاده از این رویکرد این است که دو طرف رابطه، بتوانند انعطافپذیری روانشناختی کسب کنند، زیرا نداشتن این انعطاف، سبب به وجود آمدن چالشهای زیادی در ذهن و روابط بین زوجین میشود.
مدیر مدرسه علمیه ریحانهالرسول سلاماللهعلیها در قشم، اظهار کرد: برای کسب انعطافپذیری روانشناختی، آگاهی از ارزشهای فردی طرف مقابل، ارزشهای خانوادگی، زناشویی و جنسی ضروری است و فرد در این راستا باید نسبت به ارزشهای خود و هدف از زندگی مشترک نیز آگاهی داشته باشد.
انتهای پیام/
نظر شما