برگزاری نشست علمی پژوهشی در اراک

نشست علمی پژوهشی با موضوع «مهارت‌های رفتاری زن برای حفظ امنیت دینی خانواده» در مؤسسه آموزش عالی ریحانة‌النبی سلام‌الله‌علیها در اراک برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / مرکزی، نشست علمی پژوهشی «مقاله مهارت های رفتاری زن برای حفظ امنیت دینی خانواده» با ارائه خانم ویسمه در مؤسسه آموزش عالی ریحانه‌النبی سلام‌الله‌علیها سطح سه اراک، برگزار شد.

وی با ذکر دو نکته، به اهمیت پژوهش در زندگی علمی و نیز حفظ شخصیت زن که نیمی از جامعه بشری را تشکیل می‌دهد پرداخت و خاطرنشان کرد: از صدر اسلام تاکنون همواره یک بانوی بزرگوار در حفظ مهارت‌های امنیتی در کنار آن ساحت مهم و با ارزش بوده و این اهمیت حضور زن را در جهت تلاش مهارت‌های رفتاری در حفظ امنیت دینی می‌رساند.

ویسمه بیان کرد: در این زمینه راهکارهای ساده و کاربردی وجود دارد که آن را زن می‌تواند تأمین نماید و در این میان نقش امنیت بخشی همه جانبه و حمایت حکومت نیز مورد توجه است، زیرا زنان اثرگذار در جامعه برای بکارگیری مهارت‌ها نیاز به پشتوانه تعلیم و تربیت، حمایت والدین، حمایت جامعه علمی در تحقق بخشی امنیت دینی در خانواده برای رسیدن به کمال ایمان و عدالت دارند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha