برگزاری نشست فاطمه شناسی در مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) دزفول

نشست فاطمه شناسی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مقامیان در مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام‌الله‌علیها در دزفول برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / خوزستان، نشست فاطمه‌شناسی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مقامیان در سالن اجتماعات مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام‌الله‌علیها در دزفول برگزار شد.

در این نشست که با حضور طلاب، کادر و اساتید مدرسه علمیه الزهرا سلام‌الله‌علیها در دزفول برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین مقامیان بیان داشت: طبق برخی روایات، ولایت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها خیلی مهم‌تر از امامت امام علی علیه‌السلام و سایر ائمه اطهار علیه‌السلام است چون حدیث نورانی وجود دارد از امام حسن عسکری علیه‌السلام که می‌فرماید: ما ۱۲ نفر حجت خدا هستیم بر مردم ولی مادر ما فاطمه سلام‌الله‌علیها حجتی هستند بر ما ۱۲ نفر.

حجت‌الاسلام والمسلمین مقامیان با تأکید بر اهمیت شناخت حجت خدا افزود: شیخ عباس قمی دعایی در مفاتیح آورده که می‌گوید: «خدایا حجتت را بر من معرفی کن» فهمیدن حجت خدا، غیر از علم به حجت خداست. این فهمیدن بخشی از آن بر می‌گردد به علم حضوری انسان. یکی از این حجت‌ها حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها هست. در ادامه دعا می‌گوید: «من اگر تو را نشناختم از دین گمراه می‌شوم». در اینجا منظور از گمراهی ظاهری و خروج از دین نیست بلکه عدم پی بردن به درون دین، برای رشد خود است.

وی در ادامه اظهار کرد: ما انسان‌های معمولی نمی‌توانیم پی به کُنه حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها ببریم چون امام صادق علیه‌السلام می‌فرمایند: «اینکه فاطمه سلام‌الله‌علیها را فاطمه می‌گویند به خاطر این است که مردم نمی‌توانند پی به کنه معرفت‌ایشان ببرند». در حدیثی پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله می‌فرمایند: «تمام قرن‌های گذشته بر معرفت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها دور میزد» مراد از قرون گذشته انبیاء و جانشینان انبیاء هستند، آن‌ها دنبال معرفت نسبت به فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها بودند. آن‌ها چرا دنبال این شناخت و محبت بودند چون اقرار به فضل فاطمه سلام‌الله‌علیها نیاز به معرفت دارد تا بفهمی علوم فاطمه که علوم خداست چطور است، تا بفهمیم و هم اقرار به فضل و هم اقرار به محبتش شود.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: پس کنه فاطمه سلام‌الله‌علیها را معصومین و انبیاء می‌توانند بفهمند. آن‌ها خود یک سری مراحل را طی کردند ولی ما که مراحل را طی نکرده و گرفتار دام خیال هستیم نمی‌توانیم به این کنه برسیم. فاطمه سلام‌الله‌علیها در قله است و ما در دامنه هستیم، باید تلاش کنیم با کسب علم و خودسازی، مثل سلمان که یک مقداری حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، یک مقداری حضرت علی علیه‌السلام و یک مقداری پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله را شناخت. لذا پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمود: «سلمان منّا اهل البیت». می‌خواهد بگوید آن تکاملی که ما داشتیم نسبت به انسانیت، سلمان نزدیک به آن است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha