تلاش و رغبت، دو شاخصه علم‌آموزی است

خانم راضیه سلطان‌عباسی ندوشن، مدیر حوزه علمیه خواهران در استان هرمزگان، گفت: طلبه موفق، طلبه‌ای است که در مسیر علم‌آموزی دو مؤلفه تلاش و رغبت را در کنار هم داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه علمیه خواهران / هرمزگان، خانم راضیه سلطان‌عباسی‌ندوشن، در جمع طلاب مدرسه علمیه کوثر سلام‌الله‌علیها در بندرلنگه با اشاره به بیان آیت‌الله جوادی‌آملی حفظه‌اللهف پیرامون تلاش و رغبت بیان داشت: آیت‌الله جوادی‌آملی حفظه‌الله هنگام توصیه به طلاب و دانشجویان، طلاب را صدر قرار می‌دهند، یعنی ابتدا طلاب هستند که باید در مسیر علم‌آموزی دو شاخصه رغبت و تلاش را به کار گیرند و در این راه خوش بدرخشند.

استاد حوزه اذعان کرد: شخص منتظر، باید از لحاظ علمی و مهارتی قوی باشد تا بتواند تمدن اسلامی و مدینه فاضله را بسازد؛ چرا که طلبه بدون این ابزار، نمی‌تواند در اجتماع حضور داشته باشد، طراحی و برنامه‌ریزی نماید و شهر را بسازد.

وی جهاد در راه علم‌آموزی را از خصوصیات شیعه منتظر دانست و تأکید کرد: منتظر واقعی باید تمام تلاش خود را در راه علم‌آموزی به کار گیرد و به معنی واقعی کلمه در این عرصه جهاد نماید و تلاش خود را هزاران برابر کند.

مدیر حوزه علمیه خواهران در استان هرمزگان، رغبت را از دیگر شاخصه‌های طلبه منتظر در مسیر علم‌آموزی دانست و اذعان کرد: طبق بیانات آیت الله جوادی آملی(حفظه الله) طلاب باید در این مسیر، رغبت به تمام معنا داشته باشند تا دچار سستی و تنبلی نشوند.

وی ادامه داد: طلاب، صرف اینکه به حوزه ورود کنند، درس بخوانند و نمره خوب بگیرند کافی نیست، بلکه باید در اجتماع نیز ورود نمایند و در مسیر مدینه فاضله‌ای که قرار است اتفاق بیفتد تلاش و کوشش نمایند.

استاد دانشگاه با توصیه به طلاب و عدم دلسردی در این مسیر، یادآور شد: فرصت‌ها و زمینه‌هایی که در حوزه برای شما ایجاد شده بسیار بیشتر از مکان‌های دیگر است؛ چرا که اگر شما بخواهید به دادگستری، آموزش و پرورش و... ورود کنید، محتواهایی که در حوزه فرامی گیرید بیشتر و کامل‌تر از جاهای دیگر است و می‌توانید رشد بیشتری در تمام جهات داشته باشید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha