
خانم راضیه سلطانعباسیندوشن، مدیر حوزه علمیه خواهران در استان هرمزگان گفت: کارگاه آموزشی نظام حسابداری واحدهای حوزوی و نصب سامانه ریحان با حضور معاونین مالی مدارس علمیه خواهران هرمزگان در روزهای 21 و22 آذرماه در شهر بندرعباس برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران / هرمزگان، خانم راضیه سلطانعباسیندوشن، ضمن اشاره به آیه «اِنَّ اللهَ یَأمُرُکُم اَن تُؤَدُّوا الاَماناتِ اِلی اَهلِها» بیان کرد: این آیه شریفه پیرامون سپردن امور به کاردانان و اینکه هر امانتی صاحبی دارد که باید امین باشد بیان شده است، بنابراین اشخاصی که مسئولیتی را بر عهده میگیرند باید امین باشند و یکی از شروط امین بودن نیز تبحر و مهارت در کار است که کارگزاران باید خود را ملزم به یادگیری و مهارتآموزی در آن کار کنند.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از معاونین مالی مدارس علمیه خواهران رشته تحصیلیشان، حسابداری نبوده ضرورت دارد که در دورههای تخصصی، برای کسب مهارتهای لازم در امورات مالی مدارس شرکت کنند.
خانم راضیه سلطانعباسی با تأکید بر راهبرد برنامه پنچ ساله «اهتمام به حفظ استقلال مالی حوزههای علمیه با تکیه بر توانمندیها و بهرهگیری از ظرفیتهای محیطی و منابع مردمی» اذعان کرد: طبق راهبرد برنامه پنج ساله اهداف برگزاری دوره ارتقاء کمی و کیفی زیرساختهای مدیریت و پشتیبانی در راستای تقویت مدیریت امور مالی مدارس علمیه خواهران هرمزگان میباشد.
استاد حوزه ضمن اشاره به سین برگزاری کارگاه خاطرنشان کرد: حسابداری مقدماتی، آییننامهها و قوانین بام شرکتی و ثبتهای حسابداری، ثبتهای حسابداری و نسل جدید سامانه مالی ریحان، نسل جدید سامانه مالی ریحان، تهیه صورتهای مالی، مغایرت بانکی از جمله سرفصلهای برگزاری دوره است.
مدیر حوزه علمیه خواهران در ادامه بیان داشت: در پایان دوره، گواهی حضور جهت ساماندهی و نظم بخشی به معاونان محترم مالی صادر خواهد شد و در پایان نیز جهت برگزاری مجدد دورهها از شرکتکنندگان نظرسنجی خواهد شد.
خانم راضیه سلطان عباسی ندوشن در پایان ضمن تشکر از عوامل برگزاری دوره یادآور شد: از اساتید دوره جناب آقای سیدعلی اصغر میری، رئیس اداره تلفیق و بهبود روشهای حسابداری و جناب آقای سعید رستمی، کارشناس تلفیق و بهبود روشهای حسابداری که حمایتهای خوبی دارند و برای برگزاری دوره زحمات فراوانی را متحمل شدند، نهایت تشکر را داریم.
انتهای پیام/
نظر شما