حوزه‌های خواهران با سلاح تبلیغ، به مصاف مسائل فرهنگی برود/ بقاء حوزه‌های علمیه و ارزش‌های انقلابی بر هم‌افزایی و برنامه‌ریزی استوار است

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: مسائل فرهنگی مانند حجاب، عفاف و… در جامعه مجال بیشتری را می‌طلبد که باید نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای را مدنظر داشت و مباحث کلان کشور مانند فرزندآوری، افزایش جمعیت، حجاب و… نیاز به برنامه‌ریزی و هم‌افزایی دارد که با سامان‌دهی عرصه تبلیغ قابل تحقق است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران، در دیدار با روحانیون و فضلای سازمان‌ها، نهادها و ادارات استان گیلان، بیان کرد: امروزه با گذشت سال‌ها از انقلاب اسلامی و پافشاری بر شعائر دینی، صدای معکوسی به گوش می‌رسد، از آخرین نظرسنجی که از جامعه آماری دانشجویان کشور با وجود تقید مذهبی و دینی گرفته شد، حدود ۵۰ درصد از دانشجویان به شعار جدایی دین و سیاست نظر پافشاری کردند، در حالی که امام راحل با جدیت به مقابله با شعار جدایی دین و سیاست پرداخت.

وی ادامه داد: از آنجایی که حوزه‌های علمیه به تعبیر مقام معظم رهبری مادر نظام است و از ابتدای مشروطه تا به امروز، مشق‌های خوبی را در عرصه سیاست نگارش کرده، نباید اجازه تحقق چنین شعائری در جامعه را بدهد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران افزود: مسائل فرهنگی مانند حجاب، عفاف و… در جامعه مجال بیشتری را می‌طلبد که باید نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای را مدنظر داشت.

وی مطرح کرد: حوزه‌های علمیه خواهران باید بداند کجای این مهندسی اجتماعی قرار گرفته است، مباحث کلان کشور مانند فرزندآوری، افزایش جمعیت، حجاب و… نیاز به برنامه‌ریزی و هم‌افزایی دارد که با سامان‌دهی عرصه تبلیغ قابل تحقق است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل گفت: یکی دیگر از امتیازات تبلیغ، جلوگیری از فعالیت به اصطلاح خانم جلسه‌هایی است که صالح نیستند و صلاحیت تام و کامل را ندارند.

ریشه مشکلات فرهنگی استان‌های شمالی، برخی مسافران هنجارشکن است

وی عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که استان‌های شمالی کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کند، ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی است که به‌واسطه عده‌ای مسافر رخ می‌دهد و که امیدواریم در آینده به راه‌ حل‌های مناسبی در این راستا برسیم.

بقاء حوزه‌های علمیه و ارزش‌های انقلابی بر هم‌افزایی و برنامه‌ریزی استوار است

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: امروزه با توجه به آنکه حوزه‌های علمیه در معرض حکمرانی و حاکمیت قرار گرفته است باید نسبت به مسائل فرهنگی، مسجد و آموزش پرورش اهتمام داشته و به‌تعبیری حرف برای گفتن داشته باشد.

وی اظهار کرد: ما بعد از فروپاشی شوروی، ایدوئولوژی کمونیستی و سوسیالسیتی را به عدم کارکرد مناسب برای حکمرانی، متهم کردیم و امروز نباید با از دست دادن فرصت‌ها این تهدید و اتهام را با خودمان مواجه کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل عنوان کرد: شرط تداوم و بقای حوزه‌های علمیه و ارزش‌های انقلابی بر هم‌افزایی و برنامه‌ریزی استوار است که امیدواریم با همکاری حوزه‌های علمیه استان گیلان شاهد تحقق این موضوع باشیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha