
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: حال حاضر ۲ هزار و ۹۹۴ بانوی سرپرست خانوار در استان زنجان مستمری دریافت میکنند که از این تعداد، یک هزار و ۱۹۲ نفر از خدمات بیمهای تأمین اجتماعی و بیمه روستایی و عشایری بهرهمند هستند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، وحالله خدابندهلو، مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به همکاری بهزیستی با سازمان آموزش فنی و حرفهای اظهار کرد: این سازمان افراد نیازمند را برای آموزش مهارتهای فنی، کسبوکار و کارآفرینی معرفی میکند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: این اقدامات به توانمندسازی مددجویان و بهویژه بانوان سرپرست خانوار کمک میکند تا بتوانند در بازار کار موفقیتآمیز عمل کنند.
وی اظهار کرد: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، مهارتهای کارآفرینی، مهارتهای زندگی، فنی و حرفهای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی و اصول ایمنی در محیط کار آموزش داده میشود و علاوه بر این، خدمات آگاهسازی در مورد بیمههای تأمین اجتماعی و بازرگانی نیز به این افراد ارائه میشود.
خدابندهلو تصریح کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۹۹۴ بانوی سرپرست خانوار در استان زنجان مستمری دریافت میکنند که از این تعداد، یکهزار و ۱۹۲ نفر از خدمات بیمهای تأمین اجتماعی و بیمه روستایی و عشایری بهرهمند هستند.
وی تاکید کرد: بانوان سرپرست خانوار نقش حیاتی در مدیریت خانواده دارند و به همین دلیل، ارائه خدمات ویژه برای ارتقاء مهارتهای اجتماعی، روانی و اقتصادی آنان، برای کاهش مشکلات این قشر ضروری است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: توانمندسازی واقعی مستلزم حمایتهای همهجانبه است و صرفاً اعطای تسهیلات قرضالحسنه برای اشتغالزایی، به قطع مستمری منجر نمیشود.
وی افزود: سیاست اصلی بهزیستی تشویق مددجویان به ایجاد اشتغال و کارآفرینی است تا از این طریق استقلال مالی، خودباوری و توانمندی افراد ارتقاء یابد.
انتهای پیام/
نظر شما